Művészet és önazonosság. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli, tudatos, alkotó életért.

2018. május 25., péntek

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

A Csendvirágok blog üzemeltetője a Google Inc. produktuma, a Blogger.com. Amikor először felkeresed a blogot - illetve minden alkalommal, amikor frissítéseket kell közzétenniük -, megkapod és elfogadhatod kibővített Cookie-szabályzatukat, melyben tájékoztatnak az adatkezelési eljárásokról.

Az oldal szerzője és az oldalhoz kapcsolódó vállalkozás képviselője, egyben a vállalkozáshoz tartozó adatkezelés felelőse én vagyok:

Kupai Eszter, KATA alanyi adómentes egyéni vállalkozó (fő tevékenységi körök: írói és művészeti tevékenység, máshová nem sorolt oktatás, máshová nem sorolt személyi szolgáltatás, szaktanári középiskolai tanári tevékenység, könyvkiadás és –terjesztés)

Székhely és levelezési cím: 7400 Kaposvár, Ady Endre utca 11. 2/3. Kamara: SKIK Kaposvár
E-mail cím: kupai.eszter[kukac]gmail[pont]com, csendviragok[kukac]gmail[pont]com
Honlap: https://www.csendviragok.hu
Adószám: 67601354-1-34


Kétféle módon gyűjthetek Rólad személyes adatot:


1.) Hírlevél feliratkozás – a MailChimp.com -on keresztül.

Csak az e-mail címed és az általad megadott nevet (keresztnév, becenév vagy ahogyan szólíthatlak) kérem.

A feliratkozással hozzájárulsz, hogy az általad megadott e-mail címre hírlevelet, hirdetést és promóciót küldjek. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz az aktuális e-mail élőláb részén található „itt leiratkozhatsz” linkre kattintva. Innentől fogva az adataid törlésre kerülnek, és nem küldök több hírlevelet.


2.) Számlázással kapcsolatos adatok – szintén a MailChimp.com-on, illetve a Wordpress.com űrlapján vagy adott esetben e-mail-en keresztül gyűjtve, illetve nálam Clear Admin elektronikus számlázó rendszerben és elektronikusan, .excel formátumban tárolva.

Amennyiben feliratkozol egy online kurzusra vagy kiadványaim közül vásárolsz, a számlázás miatt szükségem van két személyes adatodra: a teljes nevedre és a lakcímedre.
A számlát alap esetben elektronikusan, pdf formátumban állítom ki és küldöm el. Amennyiben igényled, postai úton is elküldöm. (Az adataid megadásakor ezt az opciót is kiválaszthatod.)

A számlázás miatt szükséges személyes adatokat a jogszabályi háttérnek megfelelően 10 évig kell megőriznem.

Az adataidat semmilyen körülmények között nem adom ki harmadik félnek!


Tájékoztatlak továbbá, hogy a hatályos adatvédelmi törvények értelmében a személyes adataid kezelésével kapcsolatban bizonyos jogokkal rendelkezel. Ilyen jog a tájékoztatás, a helyesbítés,  a törlés, a betekintés, és a tiltakozás az adatkezelés ellen (olyan adatkezelés esetén, amikor az adatkezelés alapja a hozzájárulás).
Ezekről a jogokról bővebben itt olvashatsz: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról.

Amennyiben bármelyik fenti jogoddal élni szeretnél, ezt e-mailben kérheted tőlem, és legkésőbb 15 napon belül intézkedem.

Ha további kérdésed van az adatkezeléssel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal - elérhetőségeimen megtalálsz!

Ha jogsértést tapasztalnál jogorvoslatért  a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhatsz (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon: 06 -1- 391-1400, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy a lakóhelyed, illetve tartózkodási helyed szerint illetékes Törvényszékhez.


Üdvözlettel:

Kupai Eszter (N'alika), Csendvirágok

Kaposvár, 2018. május 25.


Az adatvédelmi nyilatkozatot mindig megtalálod a blogon a Kapcsolat menüpontban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése