Művészet, önismeret és a mindennapi élet gyönyörűsége. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli és tudatos alkotásért.

2019. június 24., hétfő

Felszabadító Kreatív írás: HALADÓ PRÓZA- ÉS REGÉNYÍRÁS Online kurzus


Új, állandó lehetőség azoknak, akik valami nagyot szeretnének alkotni.

Regényen, kisregényen, elbeszélésen dolgozol? Szeretnél igazán ütős novellát, szinopszist, forgatókönyvet, színdarabot, egyéb szépprózai művet írni? Jártál már hozzám kurzusra?

Ha igen, gyere, lépj tovább! A kurzuson megtanulhatod:

✓  hogyan hozz létre hiteles és emlékezetes karaktereket
✓  hogyan alkoss lebilincselő elbeszélő szerkezetet
✓  hogyan használd a sztoridhoz legmegfelelőbb elbeszélői nézőpontot 
✓   hogyan írj életszerű és dinamikus párbeszédeket és monológokat
✓   és hogyan teremts leírásaiddal az olvasódat magával ragadó atmoszférát!

FONTOS! A kurzuson való részvétel előfeltétele legalább egy korábbi kurzusom elvégzése - tehát ha ezek bármelyikét végigcsináltad: Felszabadító, Történetek, Film-Kép-Írás, Gyógyító mese- és haiku-írás vagy Lélek-óra!  
Ennek oka egyrészt, hogy azokat az irodalomelméleti és írástechnikai alapokat, valamint nyelvezetet használom, amit ezeken a kurzusukon már elsajátíthattál. Másrészt, hogy a fenti kurzusokon megvan az az önismereti fókusz, melynek segítségével meghaladhattad esetleges alkotói blokkjaidat és ráérezhettél, milyen saját, "belső forrásodból" műveket létrehozni. Ez a mostani utazás nem csak az írói mesterségben való fejlődésről, hanem egy nagy ugrás megtételéről szól! ;)

MIT KAPSZ A KURZUSON?


•  5 modulba rendezett, akár 5 hét alatt is elvégezhető, de teljesen szabadon beosztható anyagot, mely elméleti részt és 25 különleges, komplex írásgyakorlatot tartalmaz.

A pdf formátumú, nyomtatható és összefűzhető anyagokat egyszerre küldöm el e-mailben.

•   Ezúttal még ajánlott időbeli korlát sem köt, teljesen önállóan és a Neked legmegfelelőbb tempóban dolgozol. Egy-egy gyakorlatot később is újra elővehetsz, illetve számos variációs lehetőséget és írói tippet tartalmaznak, melyekkel kedvedre érlelődhetsz, fejlődhetsz tovább.

•  Mivel már ismersz, tudod, milyen minőségre számíthatsz. A Haladó próza- és regényírás anyag nagyobb szabású az eddigieknél. Ötvöződnek benne sokoldalú tapasztalataim: 19 évnyi tanítás (magyar nyelv és irodalom, mozgókép és médiaismeret, kreatív írás), valamint 34 évnyi olvasás és írás (többek között regény, kisregény és számos szépprózai mű megalkotása, melyek közül sokat a blogon is megtalálsz). 

•  Míg a korábbi online kurzusok egy-egy terület kibontásában és elmélyítésében segítenek, ezzel a tanfolyammal egy olyan sorvezetőt kapsz, mely igen komoly segítség a Belőled születő, nagyobb lélegzetű művek megalkotásához!

•  Bár nem vagyok közben fizikailag melletted, mégis, kapsz egy kísérő jelenlétet, egyrészt a gyakorlatok leírásán keresztül, másrészt, ha elakadnál, privát e-mail-ben is kérdezhetsz tőlem és a zárt Facebook-csoport tere is rendelkezésedre áll a kommunikációhoz. TI ÍRTÁTOK A HALADÓ KURZUSRÓL:


"Rengeteg segítséget kaptam! És szárnyakat!!! ❤️  Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki írni akar!

Lehullottak rólam a gátlások a fikcióval kapcsolatban, és elkezdtem írni. Csak jöttek az ötletek a gondolatok. Nevet kaptak a hőseim... alig tudtam abba hagyni éjfél körül, mert azt gondoltam aludni is kell... 😊 persze ez nem úgy van, hogy akkor abbahagyod, hanem álmodod tovább a sztorit, nagyon izgis. És ami a jó, annyira benne vagy, hogy igazából más dolgok nem is tudnak nagyon felzaklatni."

Judit"Régóta tervezett lépés, hogy részt vegyek egy kurzuson, ami támogat megvalósítani a regényemet... A kapott "tananyag", vagy ahogy N'alika nevezte, "sorvezető" pontosan az a segítség, amire szükségem volt."

- Edit

RÉSZVÉTEL ÉS JELENTKEZÉS 


A kurzus ára 25.000 Ft

Jelentkezésednél kiválaszthatod, hogy számlaszámra szeretnél utalni vagy PayPal-en keresztül.

Mivel jártál már hozzám, lehetőséged van két részletben is fizetni. (Ebben az esetben két részletben kapod meg az anyagot.) Ha élnél ezzel, írj e-mail-t!Készen állsz?


Akkor kalandra fel, irány a Végtelen! ;))

Szeretettel várlak!


N'alika 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése