Önismeret, művészet, önmegvalósítás. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2019. június 24., hétfő

Felszabadító Kreatív írás: HALADÓ PRÓZA- ÉS REGÉNYÍRÁS Online kurzus (Jelenleg állandó lehetőség!)


Regényen, kisregényen, elbeszélésen dolgozol? Szeretnél igazán ütős novellát, szinopszist, forgatókönyvet, színdarabot, egyéb szépprózai művet írni? 

Nem okoz már gondot, hogy egyszerűbb formába öntsd az ötleteid, rövid elbeszélő szövegeket írj?

Ha úgy érzed, eljött az ideje, lépj tovább egy új szintre!
A kurzuson megtanulhatod:

✓  hogyan hozz létre hiteles és emlékezetes karaktereket
✓  hogyan alkoss lebilincselő elbeszélő szerkezetet
✓  hogyan használd a sztoridhoz legmegfelelőbb elbeszélői nézőpontot 
✓   hogyan írj életszerű és dinamikus párbeszédeket és monológokat
✓   és hogyan teremts leírásaiddal az olvasódat magával ragadó atmoszférát!

FONTOS! A kurzuson való részvétel előfeltételhez kötöttségét megszüntettem.   
Ha még nem jártál hozzám, javaslom, tedd fel magadnak a kérdést, rendelkezel-e azzal az önismereti tapasztalattal és fókuszáltsággal, melyek segítségével, ha szükséges, meghaladhatod esetleges alkotói blokkjaidat. Ha úgy érzed, hiányosságod van e téren, gyere el bármelyik írói és önismereti kurzusomra, hogy áttörd a kreativitásoddal kapcsolatos gátaidat. 
Vedd számításba azt is, hogy egyszerű elbeszélő szövegeket ezen a szinten már meg kell tudnod írni. Ha kételkedsz abban, hogy ez megy, gyere valamelyik prózaírói, kezdőként vagy újrakezdőként is végezhető kalandra, ahol az alapoktól tanulunk meg elbeszélést (novellát, mesét) írni. A Felszabadítót, a Történeteket vagy a Gyógyító mese- és haiku-írást egyaránt ajánlom e célra!

MIT KAPSZ A KURZUSON?


•  5 modulba rendezett, akár 5 hét alatt is elvégezhető, de teljesen szabadon beosztható anyagot, mely elméleti részt és 25 különleges, komplex írásgyakorlatot tartalmaz.

A pdf formátumú, nyomtatható és összefűzhető anyagokat egyszerre küldöm el e-mailben.

•   Ezúttal még ajánlott időbeli korlát sem köt, teljesen önállóan és a Neked legmegfelelőbb tempóban dolgozol. Egy-egy gyakorlatot később is újra elővehetsz, illetve számos variációs lehetőséget és írói tippet tartalmaznak, melyekkel kedvedre érlelődhetsz, fejlődhetsz tovább.

•  Ha már ismersz, tudod, milyen minőségre számíthatsz. A Haladó próza- és regényírás anyag nagyobb szabású az eddigieknél. Ötvöződnek benne sokoldalú tapasztalataim: 19 évnyi tanítás (magyar nyelv és irodalom, mozgókép és médiaismeret, kreatív írás), valamint több mint három évtizednyi írás (többek között két könyv megírása és kiadása, regény, kisregény, színdarabok és számos rövid szépprózai mű megalkotása). 

•  Míg a korábbi online kurzusok egy-egy terület kibontásában és elmélyítésében segítenek, ezzel a tanfolyammal egy olyan sorvezetőt kapsz, mely igen komoly segítség a Belőled születő, nagyobb lélegzetvételű művek megalkotásához!

•  Bár nem vagyok közben fizikailag melletted, mégis, kapsz egy kísérő jelenlétet, egyrészt a gyakorlatok leírásán keresztül, valamint a zárt írói Facebook-csoportunkba is meghívást kapsz.


TI ÍRTÁTOK A HALADÓ KURZUSRÓL:


"Rengeteg segítséget kaptam a kurzus anyag által! És szárnyakat!!! ❤️  Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki írni akar!

Lehullottak rólam a gátlások a fikcióval kapcsolatban, és elkezdtem írni. Csak jöttek az ötletek, a gondolatok. Nevet kaptak a hőseim... alig tudtam abba hagyni éjfél körül, mert azt gondoltam aludni is kell... 😊 persze ez nem úgy van, hogy akkor abbahagyod, hanem álmodod tovább a sztorit, nagyon izgis. És ami a jó, annyira benne vagy, hogy igazából más dolgok nem is tudnak nagyon felzaklatni."

Judit"Régóta tervezett lépés, hogy részt vegyek egy kurzuson, ami támogat megvalósítani a regényemet... A kapott "tananyag", vagy ahogy N'alika nevezte, "sorvezető" pontosan az a segítség, amire szükségem volt."

- Edit

RÉSZVÉTEL ÉS JELENTKEZÉS 


A kurzus ára 29.900 Ft


Jelentkezésednél kiválaszthatod, hogy számlaszámra szeretnél utalni vagy PayPal-en keresztül.
Készen állsz?


Akkor kalandra fel, irány a Végtelen! ;))

Szeretettel várlak!


5 megjegyzés:

 1. Kedves Nalika! Ez a kurzus mikor indul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Erika! Ez jelenleg egy állandóan elérhető lehetőség! Az időszakos kurzusokkal ellentétben bármikor jelentkezhettek rá, és a befizetés után a teljes anyagot, mind az 5 modult egyszerre küldöm. (A kurzusnaptárban, illetve az Alkotósarok menüpontban szerepel a címe mellett, hogy állandó, viszont köszi, hogy emlékeztettél rá, átírom a címét itt is, mert nem egyértelmű! :))

   Törlés
 2. Kedves Nalika! A haladó prózaíró kurzus mikor indul? Köszönöm

  VálaszTörlés