Önazonosság, letisztultság, művészet. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli, tudatos, alkotó életért.

2020. február 20., csütörtök

3. BLOGSZÜLINAPI ÖNISMERETI KÉRDŐÍV!Kedves Olvasóm!

Három éves lett a Csendvirágok blog és ebből az alkalomból meghívlak, hogy töltsd ki az alábbi, nagyjából 5-10 percedet igénybe vevő kérdőívet! A blog egyéves szülinapján készítettem már hasonlót, ez viszont még izgalmasabb lett, mert úgy állítottam össze, hogy legalább annyira szóljon Rólad, mint a blogról és rólam: a kérdések egyik fele kifejezetten a Te önismereti utadra és egyéni meglátásaidra vonatkozik! ;) Így segíthet reflektálni magadra és megerősíteni az önbizalmad, valamint nagyon várom a kiértékelését, mert úgy érzem, az összkép is figyelemre - és bejegyzésre :) - méltó lesz, ezáltal is adhat mindannyiunknak!

A válaszadás anonim, mégis sokat segítesz vele, hogy egy kicsit jobban megismerjelek, visszacsatolást kapjak a munkámról és a lehető legtesthezállóbbá tegyem a blogot azok számára, akiket támogatni tudok vele. 

Hálásan köszönöm, ha velem tartasz! :) [UPDATE! Köszönöm, hogy ilyen sokan kitöltöttétek! Fantasztikusak vagytok! :) A kérdőív már nem érhető el, a kiértékelését hamarosan elkezdem, egy drabig biztosan eltart majd, de terveim szerint még márciusban, a hónap vége felé jövök a folytatással! ;) ]

Szeretettel:

 N'alika**


Csendvirágok Facebook-oldalát itt kedvelheted, ez pedig a Felszabadító Kreatív írás Fb-oldala.

(Ha szeretnéd megkapni a frissítéseket, a követési beállításoknál érdemes 
a "Megjelenítés elsőként"-et választani - egyszerre több oldalt is lehet így követni!)

Hírlevelemre itt iratkozhatsz fel - 2-3 hetente, általában extra tartalmakkal küldöm!


💗

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése