Művészet, önismeret és a mindennapi élet gyönyörűsége. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli és tudatos alkotásért.

2020. február 13., csütörtök

BLOGÍRÁS - Online kurzus - 2020. 03.11-24.

Régóta tervezed a blogolást, de jó lenne felkészülten belevágni? Van már blogod, de szintet lépnél
Szeretnéd megtanulni, hogyan építs fel egy sikeres blogot, amelyben örömöd leled, megtalálod az olvasóid és akár még pénzt is kereshetsz vele?

Akkor gyere velem erre a kalandra! :)


14 nap, mely segít, hogy:


- megtervezd a blogod vagy - ha már van blogod - az alapoktól újragondold 

megszerezd a legfontosabb technikai és műfaji ismereteket 

- áttekintsd és kipróbáld a blogforma számos lehetőségét

- tisztába jöjj vele, milyen tartalom és forma az igazán Neked való

-  fejleszd az írói és kommunikációs készséged, hogy könnyedén kifejezhesd magad és kapcsolódj

- megtedd az első megvalósító lépéseket a blogod létrehozása és a közönséged megtalálása felé :)

Mit kapsz, ha benevezel erre a két hétre?

•  8 komplex gyakorlatot, melyek tartalmazzák a legfontosabb elméleti alapokat és kitölthető munkafüzet formájában segítik, hogy megtervezd a blogod szerkezetét, témáit és fejleszd a megszólalásod. Az anyagok heti bontásban, két modulba rendezve, nyomtatható-összefűzhető pdf formátumban érkeznek el Hozzád és különböző mellékleteket, jegyzeteket, olvasmányokat, eszközlistát is tartalmaznak.

•  A kurzus - az elméleti és technikai tudás megszerzésén túl - arra is inspirál, hogy elmélyülj, befelé figyelj, fókuszálj és úgy cselekedj, hogy amit létrehozol, valóban Belőled szülessen.

 •  Az anyag konkrét lépéseket és praktikus eszközöket ad, hogy ne csupán álmodozz, hanem átlátható, megvalósítható víziót hozz létre, és az energiád tettekbe is forduljon. 

•  A két hét alatt az életed átitatódhat örömmel, önbizalommal és alkotóerővel...

•  ...és támogatást kapsz az útra lépéshez vagy az úton maradáshoz! A kurzus során jelenlétem kísér és egy alkalommal lehetőséged nyílik e-mailben is konzultálni velem. Mindennek a tetejébe állandó tagságot nyersz zárt Facebook-csoportunkba, ahol visszacsatolást kaphatsz a többiektől, akár a formálódó blogodról is. Hisz' együtt tanulni és együtt örülni a legjobb, és milyen jó, hogy ezt online is megtehetjük! ;)

Tizenegy éve blogolok. A Csendvirágokat három éve indítottam és igazi szerelem-projekt, amiből  azóta sikeres, egzisztenciát is biztosító vállalkozás született. Íróként, bloggerként és magyar-média szakos tanárként sokoldalú tudással és tapasztalattal rendelkezem a tervezéstől a munkaszervezésen át a marketingig. 
A blogolás egy szabad, kreatív és szuper-izgalmas platform, hogy előlépj azzal, ami Benned van - ráadásul rengetegféle, tényleg az egyéniségedre szabott tartalommal megtölthető és folyamatosan fejleszthető.

Blogíró online kurzusommal szeretettel mutatok Neked is utat, hogy elkezdhesd vagy új szintre emelhesd a saját önkifejezésed és online jelenléted!Részvétel és jelentkezés

A kurzuson való részvétel ára 16.900 Ft.
(Március 10-éig, kedden 18 óráig kell megérkezni az utalásodnak vagy a róla szóló igazolásnak.)

A korán kelő, early bird ár 13.900 Ft, amennyiben utalásod vagy a róla szóló igazolás február 28-áig (pénteken 20 óráig) megérkezik!

Utalni PayPal-en keresztül is tudsz vagy számlaszámot küldök (az opciót a jelentkezésnél választhatod ki és módosíthatod is).

>> JELENTKEZEM A KURZUSRA!Szeretettel várlak!


N'alika (Kupai Eszter), író és tanár, a Csendvirágok blog szerzője és a Felébredés az én illúziójából című könyv társszerzője

Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról itt olvashatsz, rólam bővebben pedig itt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése