Művészet és önazonosság. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli, tudatos, alkotó életért.

2020. február 28., péntek

MEGJELENT A CSENDVIRÁGOK KÖTET!


Kedves jelenlegi vagy leendő Olvasóm!

Nagy örömmel osztom meg Veled a hírt, hogy megjelent a Csendvirágok kötet!
48 verset és 7 novellát tartalmaz, melyek mindegyike a magunkra ébredés, a Lélekből fakadó, örömteli cselekvés és a nyugalom erejét közvetíti.

Kívánom, hogy találj rá és legyen Számodra is kísérő, hazahívó szó, mely a Valóságról üzen, gyönyörködtet és inspirál a mindennapokban!


N'alika: Csendvirágok


Különleges könyvet tartasz a kezedben, kedves Olvasó: e versek és novellák szavakból szövődtek ugyan, mégis olyasmire mutatnak rá, ami túl van a szavakon.

Ki vagy te valójában? Mi végre tapasztalsz itt, a Földön? Mit jelent otthon lenni magadban?
Lélekutunk tudatosságunk fejlődése révén tárul fel, melynek fontos tapasztalásmódja a meditáció, ám ugyancsak páratlan lehetőséget nyújt rá a művészet.

E szövegek segítenek elcsendesülni, ha pedig olvasás közben kész vagy a szavakon túlira – Önmagadba – figyelni, a Csendvirágok számodra is kinyílnak, s a fenti kérdésekre nem kívülről érkező válaszokat kapsz, hanem Lelked üzenetét érezheted meg.

© N'alika, 2020

Borítófotó © Schäfer Zsófia

Kiadta az Underground Kiadó Kft.Az első visszajelzések a könyvről


Csodálatos könyv, teli szívmelengető és perspektívatágító versekkel, novellákkal! Nagy szeretettel ajánlom! 
− Krisztián  

„Nagyon-nagyon vártam ezt a könyvet, hogy megérkezzen hozzám! Csodálatos, ahogy N'alika játszik a szavakkal! A versek a novellák… egyszerűen szavakba öntenem nehéz, hogy mit is gondolok róla. A lelkemhez szólt minden egyes mondata, ríme! Felnyitja az ember szemét, szívét megnyitja és elgondolkodtat!
Vegyétek kézbe ti is és olvassátok!” 
− Tünde 

„A verseiddel feküdtem és keltem. Nagy mélységek és magasságok... ahogy írtad is ... nagyon közel állnak hozzám, tartalmilag és formailag is. Most a novellák olvasása következik. Nagyon jó, hogy megszületett a kötet, várom a folytatást. Nagyon értékes, amit csinálsz, amit adsz. Áldás!” 
−  Judit 

„Valahogyan egy lágyság érződik ezekből a sorokból, amely gyógyító, elfogadó és megnyugtató számomra. Mindig rácsodálkozom újra és újra, hogy a szavaknak milyen ereje van. Köszönöm, hogy olvashattam.” 
−  Edit 

„Én is ajánlom! Napindítóként olvasom, ahol kinyílik. Érzem, ahogy visszahat a napomra. Köszönöm szépen!” 
− Éva

„A köteted a távolba, mégis oly közelre repített! A Csendes dal a himnuszom, az Idő az otthonom, Gaia meséje pedig egy ízig-vérig teremtéstörténet. Antaro meséjét megkönnyeztem, Petit a szívembe zártam, Aziza valahol én (is) vagyok, Darío meséje tanít, Szibillát (nem csak a Facebook-részletből) ismerem... Majd Veled és az Utazóval utaztam, karon fogtatok, együtt suhantunk. Mi minden van Benned! (Kalap le, meghajol. :)) 
A narancsbőr, kávéban kardamom, tágra nyílás, burok-hullatás, karneolfényű délutánok táncával pörgök-forgok, alámerülök és lebukom az írásaidba, és ott lelek nagy korty életet adó levegőre. 
Köszönöm, hogy enyém lehet ez az élmény, csodás a köteted! Szívbemarkolóan felemelő, csilingelő öröm-Forrás!”
− EvelinMegrendelés


A könyv ára: 2.290 Ft

  • Előre utalás után, házhoz szállítva:  2290  Ft + 420 Ft = 2710 Ft
  • Utánvéttel Foxpost csomagautomatába: 2290  Ft + 1289 Ft = 3579 Ft
  • Utánvéttel házhoz szállítva: 2290  Ft + 1789 Ft = 4079 Ft

(A képre kattintva nagyobb felbontásban olvashatod a részletet!)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése