Önazonosság, letisztultság, művészet. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli, tudatos, alkotó életért.

2020. március 20., péntek

TAVASZI FELSZABADÍTÓ - Online kreatív írás & önismereti kurzusok


A koronavírussal kapcsolatos intézkedések számunkra is új helyzetet teremtettek, több, a kurzusokkal kapcsolatos tervemet át kellett írnom. Ezek itt a közeljövő lehetőségei, április végéig szólnak. A májustól augusztus végéig tervezett, új naptárral igyekszem mielőbb kijönni, ezekre az alkalmakra viszont már most nagy szeretettel várlak!
Ne feledd: bárhol is vagy épp, pontosan ott nyílhatsz meg az örömre és a Benned lévő, eredendő alkotóerőre!A Felszabadító Kreatív írás online kurzusokkal kibontakoztathatod művészetedet és művészetté teheted az életedet! ;)

Áprilisban két időszakos és egy, jelenleg állandó online programot tartok:


•  2020. 04.10.– 30.:  GYÓGYÍTÓ MESE- ÉS HAIKU-ÍRÁS – 3 hetes online kreatív írás kurzus
Biztonságérzet, megvalósítóerő és a jelenlét öröme a mese és a haiku erejével! Élvezetes kreatív írás és meditációs gyakorlatok, valamint - az elbeszéléstechnikai és műfaji alapokat megadó - elméleti segítség járul hozzá, hogy könnyedén létrehozhasd saját meséid és verseid. 
Csatlakozási határidők: early bird jelentkezéssel: 03.27. (péntek, 20 óra); teljes áron: 04. 09. (csütörtök, 18 óra)!
•  2020. 04.10.– 23.:  BŐSÉGTUDAT - Online önismereti kurzus

Ráéreztél már arra, hogy a "kreativitás" és a "bőség" szinonim fogalmak, s hogy elsősorban egy attitűdöt, az élethez való hozzáállást fejeznek ki?
Ezzel a különleges két héttel oly' módon indíthatod be a teremtőerőd, hogy egyszerre engeded meg magadnak annak élvezetét, ami már most itt van (Benned és körülötted), és nyílsz meg egy még tágabb perspektívára, az új, Belőled születő anyagi megvalósításaidra!
Csatlakozási határidők: early bird jelentkezéssel: 03.27. (péntek, 20 óra); teljes áron: 04. 09. (csütörtök, 18 óra)!


 
HALADÓ PRÓZA ÉS REGÉNYÍRÁS - Online kreatív írás kurzus
Öt modulból álló "nagy falat", melyet elsősorban azoknak ajánlok, akik regényen vagy kisregényen dolgoznak, illetve novelláik, elbeszéléseik írásában szeretnének szintet lépni. Összefoglaló és sorvezető, elmélet és gyakorlat egységben, a karakterépítéstől a szerkezet-alkotáson és az elbeszélői nézőpontokon át a dialógus- és monológírásig, valamint a leírásokig. 
Új verziójában a kurzus elvégzésének nincs előfeltétele! Elvégzését azoknak javaslom, akiknek már nem okoz gondot az ötleteik formába öntése, illetve rövid elbeszélő szövegek megírása.


 
Ha szeretnél többet megtudni a Felszabadító Kreatív írásról, ajánlom a Gyakori Kérdések és Válaszok című bejegyzést!
Ha pedig kíváncsi vagy, másoknak mit adtak a kurzusok, nézd meg a Vélemények menüpontot!


Szeretettel látlak!

N’alika (ejtsd: Náliká; Kupai Eszter), író és tanár, a Csendvirágok blog és könyv szerzője, a Felébredés az én illúziójából  című könyv társszerzője.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése