Önismeret, művészet, önmegvalósítás. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2020. szeptember 14., hétfő

BLOGÍRÁS - Online kurzus - 2020. 10.13-26. - Idén utoljára!

 

Régóta tervezed a blogolást, de jó lenne felkészülten belevágni? Van már blogod, de szintet lépnél
Szeretnéd megtanulni, hogyan építs fel egy sikeres blogot, amelyben örömöd leled, megtalálod az olvasóid és akár még pénzt is kereshetsz vele?

Akkor gyere velem erre a kalandra! :)


14 nap, mely segít, hogy:


- megtervezd a blogod vagy - ha már van blogod - az alapoktól újragondold 

megszerezd a legfontosabb technikai és műfaji ismereteket 

- áttekintsd és kipróbáld a blogforma számos lehetőségét

- tisztába jöjj vele, milyen tartalom és forma az igazán Neked való

-  fejleszd az írói és kommunikációs készséged, hogy könnyedén kifejezhesd magad és kapcsolódj

- megtedd az első megvalósító lépéseket a blogod létrehozása és a közönséged megtalálása felé :)


Mit kapsz, ha benevezel erre a két hétre?

•  8 komplex gyakorlatot, melyek tartalmazzák a legfontosabb elméleti alapokat és kitölthető munkafüzet formájában segítik, hogy megtervezd a blogod szerkezetét, témáit és fejleszd a megszólalásod. Az anyagok heti bontásban, két modulba rendezve, nyomtatható-összefűzhető pdf formátumban érkeznek el Hozzád és különböző mellékleteket, jegyzeteket, olvasmányokat, eszközlistát is tartalmaznak.

•  A kurzus - az elméleti és technikai tudás megszerzésén túl - arra is inspirál, hogy elmélyülj, befelé figyelj, fókuszálj és úgy cselekedj, hogy amit létrehozol, valóban Belőled szülessen.

 •  Az anyag konkrét lépéseket és praktikus eszközöket ad, hogy ne csupán álmodozz, hanem átlátható, megvalósítható víziót hozz létre, és az energiád tettekbe is forduljon. 

•  A két hét alatt az életed átitatódhat örömmel, önbizalommal és alkotóerővel...

•  ...és támogatást kapsz az útra lépéshez vagy az úton maradáshoz! Állandó tagságot nyersz zárt Facebook-csoportunkba, ahol visszacsatolást kaphatsz a többiektől, akár a formálódó blogodról is. Hisz' együtt tanulni és együtt örülni a legjobb, és milyen jó, hogy ezt online is megtehetjük! ;)

Több mint tizenegy éve blogolok. A Csendvirágokat három éve indítottam és igazi szerelem-projekt, amiből  azóta sikeres, egzisztenciát is biztosító vállalkozás született. Íróként, bloggerként és magyar-média szakos tanárként sokoldalú tudással és tapasztalattal rendelkezem a tervezéstől a munkaszervezésen át a marketingig. 
A blogolás egy szabad, kreatív és szuper-izgalmas platform, hogy előlépj azzal, ami Benned van - ráadásul rengetegféle, tényleg az egyéniségedre szabott tartalommal megtölthető és folyamatosan fejleszthető.

Blogíró online kurzusommal szeretettel mutatok Neked is utat, hogy elkezdhesd vagy új szintre emelhesd a saját önkifejezésed és online jelenléted!


"Ezúton szeretnék köszönetet mondani a márciusi blogírás kurzus anyagaiért, nagyon hasznos és inspiráló volt! Tegnapra született meg az új blogom és az első bejegyzésem, ezáltal egy évek óta halogatott tervem valósult meg."  
– Adrienn


>> További résztvevői élmények a kurzusokról!


Részvétel és jelentkezésA kurzuson való részvétel ára: 19.900 Ft 


Utalni PayPal-en keresztül is tudsz vagy e-mailben számlaszámot küldök (az opciót a jelentkezésnél kiválaszthatod).

A csatlakozás vége: október 12., hétfő, 18 óra!
FIGYELEM! Októberben Történetek kurzust is tartok és Haladó próza- és regényírás online kurzusra is jöhetsz! (Ha egyszerre szeretnél több kurzust igénybe venni, írj nekem, és küldök kedvezményes árat! ;))Szeretettel várlak!
N'alika (Kupai Eszter), író és tanár, a Csendvirágok blog és kötet szerzője és a Felébredés az én illúziójából című könyv társszerzője

Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról itt olvashatsz, rólam bővebben pedig itt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése