2021. november 15., hétfő

Felszabadító Kreatív írás: BŐSÉGTUDAT - Online önismereti és kreatív írás kurzus - 2021. 12.11-24.


Idén még két online kurzust tartok: jöhetsz Gyógyító mese- és haiku-írásra, valamint Bőségtudatra, mely elsősorban önismereti jellegű kaland, azaz az írás eszközét katalizátorként használjuk benne. Mindezek mellett a jelenleg állandóan elérhető Regényírásra is várlak! 
S hogy miről szól a Bőségtudat?

 

A bőség és a jól(l)ét természetes állapotunk: a Lélek szabadságából és az általa hordozott végtelen potenciálból – teremtő, megvalósító erőből – fakad!
Az anyagi síkon jellemzően kapott (és hozott) mintáinkból teremtünk, addig a pontig, amíg el nem kezdjük tudatosan felülírni azokat. Ha úgy neveltek bennünket, hogy „addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér”, nem lehet megélni azokból a dolgokból, amiket legszívesebben csinálnál, „a piac diktál”… és így tovább, akkor ezek alapján a hitek alapján fogjuk élni az életünket.  
Ugyanez igaz a jelenlegi kollektív vírushelyzetre is, mely ha öntudatlanul reagálunk rá, könnyen meghatározhatja azt, ahogyan az egészségünkről, a biztonság- és szabadságérzetünkről és a pénzről vélekedünk. 

Számos tévhit övezi az anyagi jólétet és a teremtő képességünket, de az egyik legmeghatározóbb, hogy azt gondoljuk, a környezetünk kontrollálása és az általunk birtokolt dolgok előbbre valók, mint az, ahogyan éljük az életünket. 

A Lélekteljes teremtés útját járom, a "belülről kifelé" irányuló, Önvalómból történő megvalósításét és nap mint nap tapasztalom áldásait.
Ezt a kurzust azért hoztam létre, hogy azokat támogassam, akik szintúgy ezen az úton jönnek, akár ráléptek már, akár készülnek megtenni, akár "szintet lépnének" rajta. 
A tudatos teremtés mindannyiunk lehetősége - ha hajlandóak vagyunk élni vele! 
Ez a 14 nap segít:

 felismerni és elengedni önkorlátozó hiteidet, melyekkel eddig elszabotálhattad az anyagi teremtőképességed

áthelyezni a fókuszod az önszabotázs, a kollektív és egyéni szenvedésprogramok helyett arra, ami valóban táplál Téged

 ellazulni abban a természetes bőség-állapotban, ami már most itt van az életedben, hogy észrevedd, befogadd és élvezni tudd 

✓ megnyílni arra a temérdek lehetőségre, ami már adott számodra, hogy bőségben élj, és felfedezni olyan, új perspektívákat, melyekre eddig talán nem is gondoltál

 szeretni és nagyra becsülni magad és az életed, mert ez az alapja, hogy változni és változtatni tudj az anyagi körülményeiden is

✓ valódi vágyaiddal, belső hívásoddal összhangban cselekedni, és a jövőre irányuló konkrét megvalósító lépéseket tenni!


Mit kapsz, ha benevezel erre a két hétre?

•  14 napra szóló figyelem, írás és cselekvés-gyakorlatot, melyek heti bontásban, két modulba rendezve, pdf illetve mp3 formátumban érkeznek el Hozzád. Mindegyikük olyan, mint egy-egy kapu Önmagadhoz: a segítségükkel tisztába jöhetsz magaddal és arra fókuszálhatsz, ami valóban fontos a Számodra.

 

•  A gyakorlatok arra inspirálnak, hogy elmélyülj, befelé figyelj, kapcsolatba kerülj lényed eredendő potenciáljával és onnan cselekedj.

 

•  Konkrét és praktikus lépéseket tartalmaznak, hogy ne csupán álmodozz, hanem engedd, hogy az energiád tettekbe is forduljon. 

 

•  A két hét alatt az életed átitatódhat örömmel, önbizalommal és kreativitással.

 

•  Végül, de nem utolsó sorban támogatást is kapsz: a kurzus során jelenlétem kísér egyrészt a gyakorlatokon keresztül, másrészt két héten át él az e-mail-es konzultáció lehetősége! FONTOS! A konzultációs lehetőséget az ünnepekre való tekintettel januárra is kiterjesztem! 

 

Ráadásként még a zárt Facebook-csoportunkba is meghívlak, ahol lehetőséged nyílik sokféle inspirációt magadhoz venni, megosztani magad és örömteli, kölcsönös kapcsolódásokkal feltöltődni.

Nézd meg ezt a rövid videót, melyben a bőség megélésének három akadályáról és azok meghaladásáról beszélek!

13 éve tartok saját fejlesztésű önismereti és alkotói programokat. A komfortzónát – ami számomra a közoktatás volt - 2009 elején hagytam ott végleg, és kezdtem el szabadúszóként és egyre szabadabb módon élni, alkotni, tanítani. 
Hálás vagyok, hogy annyi ember változásához és bátor továbblépéséhez nyújthattam katalizátort csoportos és egyéni programokkal. 

A szabadúszói létforma azonban számos kihívást is rejtett, önkorlátozó mintáimmal pedig az anyagi síkon való teremtésben igencsak meggyűlt a bajom. Számos "cseberből vederbe" helyzet, szorongás, ám odaadó és kitartó önismereti munka után a Csendvirágok bloggal és a hozzá kapcsolódó Felszabadító Kreatív írás kurzusokkal sikerült az, amit sokáig lehetetlennek véltem: végre stabilan élem, milyen abból teremteni, ami tényleg belőlünk fakad, s egy minden értelemben prosperáló és fejlődő vállalkozást vezetni.
Tapasztalatból mondom: ha beleteszed magad a saját folyamatodba, oly’ módon újulhatsz meg és fejeződhetsz ki, ahogyan azt valószínűleg még elképzelni sem tudod! :)
Nem módszert adok át, hanem ugródeszkákat, melyek megkönnyítik, hogy bele tudj állni a saját erődbe. Arra inspirállak: töltsd meg a Belőled fakadó tartalommal és keltsd életre ezeket a gyakorlatokat!
Bőségtudat kurzus segít, hogy úgy élhesd meg és olyannak teremtsd az életed, ahogyan azzal valóban szinkront érzel! ;)


Ti mondtátok a kurzusról:

„Köszönöm ezt a két hetet, amelyet a kurzussal tölthettem! 
Annyira boldogan olvastam és végeztem a "feladatokat", mert mindegyik teljesen hozzám és nekem szólt, és megerősített abban, hogy milyen lényeges a tudatosság, az áramlás és a belelazulás a dolgokba.” 

- Evelin


Nagyon tetszett a meditáció és tulajdonképpen minden feladat. A kedvencem a hála-pillanat volt (eddig). A feladatokban a rendszeresebb írást is belevettem és írtam pár verset is.” 

- Edit


„Wow! Csak ömlik BELÖLEM az áramló ’mindenség’ ego-nélküliség! Nagyon szuper feladatok, de azt hiszem az is kellett, hogy beletegyem magam úgy igazán. Már sokkal tudatosabb vagyok rá, hogy észrevegyem, ahogy a belső változások a külvilágban is teret kapnak.” 

- Hédi 

Részvétel és jelentkezés

A kurzuson való részvétel ára:
23.900 Ft.

A csatlakozás vége: 
december 10., péntek, 18 óra!


Utalni PayPal-en keresztül és számlaszámra is tudsz (mindkettőhöz elküldöm az információkat a válasz e-mailben).Ne feledd: decemberben Gyógyító mese- és haiku-írás és Regényírás kurzusokra is jöhetsz!


Szeretettel várlak!  


N'alika (ejtsd: Náliká; Kupai Eszter), író és tanár, a Csendvirágok blog és kötet szerzője, a Felébredés az én illúziójából című könyv társszerzője

Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról itt olvashatsz.

Rólam bővebben pedig itt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése