N'alika író és tanár blogja. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2020. augusztus 14., péntek

FELSZABADÍTÓ KREATÍV ÍRÁS - 2020. ŐSZI / TÉLI KURZUSNAPTÁR


Kedves Alkotótársam! :)

Íme, a Felszabadító Kreatív írás aktuális, 2020 szeptemberétől egészen az év végéig tervezett menetrendje!

A részletes leírásokat a szokásos módon nagyjából 4 héttel a kezdés előtt teszem majd fel a blogra és a jelentkezést is ekkor nyitom meg, így azonban már előre láthatod, mi következik az eljövendő hónapokban, rá tudsz hangolódni a lehetőségekre, és ha jönni szeretnél, időben lépni. [Mindig leveszem majd a lejárt lehetőségeket, csak az aktuálisakat fogod látni!]
Ajánlom figyelmedbe a Mire jó a kreatív írás? - Gyakori kérdések című bejegyzést is: ebben összegeztem mindazt az információt, melyre eddig igény merült fel.
Kalandra fel, alkosd meg, amire hivatott vagy! ;)
12  December GYÓGYÍTÓ MESE- ÉS HAIKU-ÍRÁS - 
3 hét gyermeki, felszabadult örömünkért, és hogy jelen legyünk a mindennapokban – 2020.12.11-31. - Ünnepi kiadás!

Egyik kedvenc kurzusotok, valószínűleg azért, mert játszva juttat sikerélményhez, s szinte észrevétlenül oldoz fel a terhek alól. Vagyis a kurzus ugródeszkáját használva Te teszed ezt magaddal! ;) 

Múlt, jövő, s a jelen: a bennünk lévő, örök gyermek biztonságérzetét és szárnyaló örömét segítjük a mese műfaját belakva, majd megérkezünk a jelen pillanatba, a haiku "kapuja nincs átjáróján" keresztül. :)

Meditációs és különleges kreatív írás-gyakorlatok, valamint - az elbeszéléstechnikai és műfajismereti alapokat megadó - elméleti segítség járul hozzá, hogy könnyedén létre hozhasd saját meséid és verseid. 

Extraként az Adventre, a Karácsonyra és az évzárásra hangolódunk, több kiegészítő posztot hozok majd, hogy valóban jelentőségteljesen, belső-külső harmóniát teremtve zárhassuk le 2020-at és új alapokon indítsuk majd az új évet! ;)

Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 11.27. (péntek, 20 óra); teljes áron: 12.10. (csütörtök, 18 óra).

A kurzusra elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez!

 


LÉLEK-ÓRA - 3 hét, hogy fejlődj költőként és érzelmi önkifejezésedben – 2020. 12. 11-31. - Ünnepi kiadás!

Ezt a különleges, belső utazást elsősorban a  költészet szerelmeseinek ajánlom, no és azoknak, akik az érzelmi önkifejezésükben és a kommunikációjukban fejlődni szeretnének! 

A kurzus erős verstani alapokat ad, teljesen kezdő szintről is elvégezhető, de komolyabb mesterségbeli fogásokat is elsajátíthatsz vele, sőt kísérletezésre is inspirál.

Extraként az adventre, a karácsonyra és az évzárásra hangolódunk, hogy valóban jelentőségteljesen, belső-külső harmóniát teremtve zárhasd le 2020-at és indítsd majd az új évet! ;)
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 11.27. (péntek, 20 óra); teljes áron: 12.10. (csütörtök, 18 óra).
A kurzusra elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez!

 

**

JELENLEG ELÉRHETŐ ÁLLANDÓ LEHETŐSÉG:


HALADÓ PRÓZA ÉS REGÉNYÍRÁS 5 hét a "nagy ugráshoz", hogy megírd a regényed
Öt modulból álló "nagy falat", elsősorban azoknak ajánlom, akik regényen vagy kisregényen dolgoznak. Összefoglaló és sorvezető, elmélet és gyakorlat egységben a karakterépítéstől a szerkezeten és elbeszélői nézőpontokon át a dialógus- és monológírásig, valamint a leírásokig.  
A kurzus elvégzésének nincs előfeltétele, de akkor javaslom, ha már nem okoz gondot az ötleteid formába öntése, illetve rövid elbeszélő szövegek megírása!
Szeretettel várlak!

N’alika (ejtsd: Náliká; Kupai Eszter) író és tanár, a Csendvirágok szerzője.

Rólam itt olvashatsz, könyveimről itt, ez pedig az Alkotósarok, ahol sok inspirációt találsz íráshoz, alkotáshoz!


💗


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése