N'alika író és tanár blogja. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2020. szeptember 13., vasárnap

VÉLEMÉNYEK A CSENDVIRÁGOK BLOGRÓL


Nagyon hálás vagyok a megtisztelő visszajelzéseitekért! Ebbe a bejegyzésbe a bloggal kapcsolatosakat teszem, külön kerültek a kifejezetten a könyvről, valamint a Felszabadító Kreatív írás kurzusokról szóló vélemények


"Köszönöm, hogy Rád találtam. Köszönöm, hogy az Élet olyan frissen, fiatalon és napsugarasan árad Belőled! Köszönöm mindazt, amit átadsz. Köszönöm a Szeretet tiszta ragyogását az arcodon! Csak tedd, amerre visz a sodrás. :) Ez jó, ez elég mindannyiunknak. 
Szeretettel: Katalin (Örülök, hogy végre alkalmam nyílt kifejezni a hálámat.)"

 

„Gratulálok N’alika, Kupai Eszter! Gyönyörű és ámulatba ejtő boldogságszolgálat az utad, kifinomult, nemes, példaértékű világ, s benne Te és a felajánlásaid a kereső ember számára, csodaság! Öröm, áldás, kegyelem. Szépség. Aki vagy.
Kívánom Mindenkinek, hogy Utadba kerüljön, térüljön, gazdagodva, boldogabban, életigenlőbben tovasuhanva emelkedettebb életben.”  
– Lia  

"Olyan jó, amit csinálsz! Köszönöm, hogy vagy!!"   
− Gábor

 

"[...ez] az Erő, a Valódiság benne van az írásaidban :) Tudom, hogy hatással vagy azokra is, akik most ébrednek, vagy az ébredés felé tartó aprócska csapáson járnak. Ezt éltem át magam is, és remélem sikerült átadnom, hogy mennyire fontos az út eleje. Azok az aprócska morzsák, amik az ösvényről hullanak le a keresők elé, és amik végül elvezetik oda őket, ugyanolyan fontosak, mint maga az Úton haladás.  
Hiszek benne, hogy minden ember efelé tart (nagyon is fontos lenne ez az emberiségnek, ha nem akarja önmagát elpusztítani), így hatalmas öröm számomra találkozni ezekkel a csatornákkal, nevezzük a Lét csatornáinak. :) "

  − Vera  


"Nagyra értékelem és becsülöm, amit képviselsz! Tanítasz, felhívsz, soraiddal simogatsz. Bámulatos, milyen szépen fejezed ki önmagad. Ezt a csodát (Varázsszavak) utólagos engedelmeddel felírtam a szoba ajtómra. Nagyon sokat jelent nekem! Szívből köszönöm! :)"

− SzabolcsIlyen volt a blog első design-ja 2017 februárja és '19 októbere között, a szerző, Sarah Illenberger szívélyességének köszönhetően, aki rendelkezésemre bocsájtotta a "tűzvirágait". Szerettem őket nagyon, de aztán eljött az ideje a változásnak. :)S még néhány a blogszülinapi kérdőív anonim visszajelzéseiből:

 

„Csodás dolgot teremtettél. Hálát adok a sorsnak, hogy véletlen folytán kapcsolódhattam. Annyira inspirálóan hat rám, Aki vagy…"

 

"Hálás vagyok neked, ezért a tartalmas, magas színvonalú felületért." 

 

Köszönöm az éltető örömöt, amit átsugárzol mindazzal, amit csinálsz! Gyógyító.”

Nagyon átjön a 'vanságod', tetszik ahogy formába öntöd a megfoghatatlant. 

 

💗Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése