Önismeret, művészet, önmegvalósítás. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2020. szeptember 13., vasárnap

VÉLEMÉNYEK A CSENDVIRÁGOK BLOGRÓL

 

Hála, hogy bőséggel adtok visszajelzést, ráadásul csodásakat! Ideje is volt szétosztani őket: ebbe a bejegyzésbe kifejezetten a bloggal kapcsolatosakat teszem, külön kerültek a könyvről és a Felszabadító Kreatív írás kurzusokról szóló vélemények


„Gratulálok N’alika, Kupai Eszter! Gyönyörű és ámulatba ejtő boldogságszolgálat az utad, kifinomult, nemes, példaértékű világ, s benne Te és a felajánlásaid a kereső ember számára, csodaság! Öröm, áldás, kegyelem. Szépség. Aki vagy.
Kívánom Mindenkinek, hogy Utadba kerüljön, térüljön, gazdagodva, boldogabban, életigenlőbben tovasuhanva emelkedettebb életben.”  
– Lia  

„Csodás dolgot teremtettél. Hálát adok a sorsnak, hogy véletlen folytán kapcsolódhattam. Annyira inspirálóan hat rám, Aki vagy…"

"Köszönöm, hogy Rád találtam. Köszönöm, hogy az Élet olyan frissen, fiatalon és napsugarasan árad Belőled! Köszönöm mindazt, amit átadsz. Köszönöm a Szeretet tiszta ragyogását az arcodon! Csak tedd, amerre visz a sodrás. :) Ez jó, ez elég mindannyiunknak. 
Szeretettel: Katalin (Örülök, hogy végre alkalmam nyílt kifejezni a hálámat.)"

Köszönöm az éltető örömöt, amit átsugárzol mindazzal, amit csinálsz! Gyógyító.”


Nagyon átjön a 'vanságod', tetszik ahogy formába öntöd a megfoghatatlant. 
−  Anikó Ilyen volt a blog első design-ja, 2017 februárja és '19 októbere között. Nagyon szerettem, de ideje volt várni. Itt írtam róla. Sarah Illenberger többi "tűzvirágát" is eléritek a bejegyzésből."Hálás vagyok neked, ezért a tartalmas, magas színvonalú felületért." 


"Olyan jó, amit csinálsz! Köszönöm, hogy vagy!!"  
− Gábor

 

"Ez az Erő, a Valódiság benne van az írásaidban :) Tudom, hogy hatással vagy azokra is, akik most ébrednek, vagy az ébredés felé tartó aprócska csapáson járnak. Ezt éltem át magam is, és remélem sikerült átadnom, hogy mennyire fontos az út eleje. Azok az aprócska morzsák, amik az ösvényről hullanak le a keresők elé, és amik végül elvezetik oda őket, ugyanolyan fontosak, mint maga az Úton haladás.  
Hiszek benne, hogy minden ember efelé tart (nagyon is fontos lenne ez az emberiségnek, ha nem akarja önmagát elpusztítani), így hatalmas öröm számomra találkozni ezekkel a csatornákkal, nevezzük a Lét csatornáinak. :) "

  − Vera 

 

💗


Köszönök minden visszacsatolást, értékes szavak, öröm, hogy megerősítitek, van kinek írnom! :) 

 Ha új vagy itt, ismerd meg a blogot - a Rólam menüpont is jó kiindulópont lehet!
 A Csendvirágok könyvről itt olvashatsz, a Felszabadító Kreatív írásról és az aktuális lehetőségekről pedig mindent megtudhatsz itt!


Nagy szeretettel várlak Téged is, áramoljunk együtt! :)

N'alika 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése