N'alika író és tanár blogja. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2020. szeptember 12., szombat

VÉLEMÉNYEK A CSENDVIRÁGOK KÖTETRŐL
 

„Nagyon-nagyon vártam ezt a könyvet, hogy megérkezzen hozzám! Csodálatos, ahogy N'alika játszik a szavakkal! A versek a novellák… egyszerűen szavakba öntenem nehéz, hogy mit is gondolok róla. A lelkemhez szólt minden egyes mondata, ríme! Felnyitja az ember szemét, szívét megnyitja és elgondolkodtat!
Vegyétek kézbe ti is és olvassátok!” 
„Az elején még taktikám volt reggel este egy kis szösszenet, novellából csak egy naponta, de a végére értem! Így kezdtem újra. :)"
− Tünde

"Csodálatos könyv, teli szívmelengető és perspektívatágító versekkel, novellákkal! Nagy szeretettel ajánlom!" 
Io 

 

„A verseiddel feküdtem és keltem. Nagy mélységek és magasságok... nagyon közel állnak hozzám, tartalmilag és formailag is. Most a novellák olvasása következik. Nagyon jó, hogy megszületett a kötet, várom a folytatást. Nagyon értékes, amit csinálsz, amit adsz. Áldás!” 
−  Judit 

„Valahogyan egy lágyság érződik ezekből a sorokból, amely gyógyító, elfogadó és megnyugtató számomra. Mindig rácsodálkozom újra és újra, hogy a szavaknak milyen ereje van. Köszönöm, hogy olvashattam.” 
−  Edit 

 

„Én is ajánlom! Napindítóként olvasom, ahol kinyílik. Érzem, ahogy visszahat a napomra. Köszönöm szépen!” 

− Éva 

"Imádom! :) Ott van az éjjeliszekrényemen, hogy mindig szem előtt legyen és lefekvés előtt még szemezgethessek belőle."

 −  Kata 

 

„A köteted a távolba, mégis oly közelre repített! A Csendes dal a himnuszom, az Idő az otthonom, Gaia meséje pedig egy ízig-vérig teremtéstörténet. Antaro meséjét megkönnyeztem, Petit a szívembe zártam, Aziza valahol én (is) vagyok, Darío meséje tanít, Szibillát (nem csak a Facebook-részletből) ismerem... Majd Veled és az Utazóval utaztam, karon fogtatok, együtt suhantunk. Mi minden van Benned! (Kalap le, meghajol. :))  
A narancsbőr, kávéban kardamom, tágra nyílás, burok-hullatás, karneolfényű délutánok táncával pörgök-forgok, alámerülök és lebukom az írásaidba, és ott lelek nagy korty életet adó levegőre.  
Köszönöm, hogy enyém lehet ez az élmény, csodás a köteted! Szívbemarkolóan felemelő, csilingelő öröm-Forrás! 

Evelin

 

"A Csendvirágok versei... szavakon túli öröm és teljesség az olvasásuk!"

− Ibolya


"Köszönöm, csodás! Nem tettem le órákig.

Repesve várom, hogy írj egy újabbat. :)"

− Éva

 "A versek taoista költemény sűrűségűek, a szúfik életigenlésével összeszőve...

A novellák most valamiért könnyebben utat találnak hozzám: Aziza útját sokszor végigjártam jómagam is, Darió-ét is... 
Megkönnyeztem őket.

Köszönöm!"
− Melinda


"Gyönyörű a könyv!

Hála Érted!"

− Mariann

 

"Mindig ott van a polcomon és egyesével csepegtetem a virágokat, mert minden nap mást és mást látok meg benne. Azt hiszem a te munkáidnak éppen ez a csodája, hogy sosem fogy el. Szóval nem estem neki csak úgy mert akkor a fele sem jönne át. Különösen érdekes ez a kötet, mert ahogy én fejlődöm, úgy fejlődik velem a könyved is.  

− Hédi

 

**


Kedvesek! Hálásan KÖSZÖNÖM a visszajelzéseiteket! Illusztrációként mutatom a fentiek közül a harmadik képet, ami akkoriban készült, amikor a könyv megjelenése utáni első olvasói véleményeket kaptam. :) Most is így örülök annak, hogy megszületett a könyv, hogy rezonál a szívetekben-tudatosságotokban, s hogy ezt elmondjátok! :)Nincs még meg a könyv és szeretnéd?

>> A CSENDVIRÁGOK KÖTETRŐL ITT OLVASHATSZ, 

ÉS MEG IS VEHETED! 


💮

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése