N'alika író és tanár blogja. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

2020. november 12., csütörtök

Felszabadító Kreatív írás: LÉLEK-ÓRA - Online versíró és önismereti kurzus - Ünnepi kiadás! - 2020. 12.11-31.

 
Idén még két időszakos online kurzust tartok: Lélek-óra online versíró és önismereti kurzust, valamint Gyógyító mese- és haiku-írást. Előzetes képzettséget egyik sem igényel. Mindkettőre jöhetsz az írói fejlődés szándékával, és akkor is, ha a lelki ellenálló képességed (rezilienciád) szeretnéd erősíteni, vagy ha a Magaddal és másokkal való meghitt kapcsolódásra vágysz. 
Továbbra is elérhető, jelenleg állandó lehetőség a Haladó próza- és regényírás kurzus, melyet akkor ajánlok, ha már nem érzel különösebb blokkot a kreativitásod terén, és nem okoz gondot az egyszerűbb elbeszélések megalkotása, és nagyobb projektet, regényt, kisregényt, elbeszélést tervezel.

Szeretettel várlak, lejjebb pedig a Lélek-óra kurzusról olvashatsz részletesebben! Milyen lenne az életünk dalok és versek nélkül? Üres és szürke, de szerencsére nem az! :)

A történetmeséléshez hasonlóan az ember elemi igénye az érzelmi önkifejezés. Nem véletlen, hogy a líra a legősibb műnem, valamennyi irodalmi műfaj "szülőanyja"! Érzelmeink megélése és harmonikus formába öntése  alapvető jóllétünk és szabadságunk szempontjából.

Felszabadító Kreatív írás decemberi kalandja a líra világába vezet...

E különleges, 3 hetes folyamat alatt:

•   felfedezheted magad a versíráson és a versek mélyebb megértésén keresztül 
•   elsajátíthatod a költői nyelv legfontosabb kifejezőeszközeit; segítségükkel mind a vers-, mind a prózaírásban látványosan fejlődni fog az önkifejezésed
•   megismersz számos versformát és lírai műfajt, és  hozzáértően alkothatsz bennük
•   felszabadultabban fejezheted ki az érzelmeid a mindennapokban és könnyebben kommunikálhatsz 
•   az elengedni tudás és az önelfogadás új szintjére nyílhatsz meg, megajándékozva magad egy nehéz év meghitt és nyugalmas lezárásával... 

FONTOS! A kurzuson való részvétel nem igényel írói előképzettséget, előzetes tapasztalatot, szaktudást!  
Ha érzed a hívást erre a kalandra – akár alkotói fejlődésed, akár önismereti utad, akár mindkettő miatt – gyere és éld át, mit jelent a pillanat erejében megmerítkezni, s létrehozni valami különlegeset abból, ami már most Benned van! 

Lépésről lépésre haladunk... megfigyeljük, felismerjük és „játékba hozzuk” a bennünk élő inspirációt, melyhez segítségünkre lesznek a természet változásai is, most épp a csúcson lévő, de azért változatos arcait mutató, nemsoká' már a nyárutóba hajló időszak. 

Formát bontunk, formát öltünk... megismerjük a szóképeket és  alakzatokat és sorra próbáljuk ki magunkat a nekünk tetsző versformákban, lírai és kevert műfajokban.

Számos írásmesterségbeli fogást tanulhatsz, mégis ez a folyamat jóval több mint íráskurzus! 
A hatására feltáruló öröm és könnyedség a sajátod, mellyel nem csak játszva írhatsz és hozhatsz létre akár irodalmi műveket, de életed változására is hathatsz. 

Hajrá hát, kalandra fel! Fedezd fel egyedi költői hangod és szólalj meg rajta úgy, ahogyan az Belőled születik! 

 Ajándékozd meg magad az adventi időszakban a saját, benső fényeddel...


MIT KAPSZ A KURZUSON?


•  3 hét alatt elvégezhető, de akár több hónapra is elegendő különleges írásgyakorlatot: egy teljes Felszabadító Kreatív írás munkafüzetet, melyet nyomtathatsz és fűzhetsz! 

A pdf formátumú anyagokat egyszerre küldöm el e-mailben, Te osztod be magadnak és a saját tempódban végzed el őket. 
Ha nincs időd mindenre, később is a Tieid maradnak, egy-egy gyakorlatot újra elővehetsz, illetve számos variációs lehetőséget tartalmaznak, melyekkel kedvedre érlelődhetsz, fejlődhetsz tovább.

•  A gyakorlatokban sokoldalú tanári tapasztalataim, műfaji és írástechnikai ismereteim ötvöződnek azzal az intuitív, kreatív és lélekközpontú minőséggel, amit többek között e blogon keresztül is megismerhettél.

•  Bár nem vagyok közben fizikailag melletted, mégis, kapsz egy kísérő jelenlétet – egyrészt a gyakorlatok leírásán keresztül, másrészt úgy, hogy ha elakadnál, kérdésed merül fel vagy megosztanál velem valamit, a kurzus három hete alatt e-mailben fordulhatsz hozzám.

•  Meghívlak egy zárt Facebook-csoportba is, ahol a többiekkel is lehetőséged nyílik kapcsolódni, megosztani az alkotásaid, beszélgetni, játszani és rengeteg írást segítő kiegészítő poszt és értékes anyag között mazsolázgatni. :) A csoportbeli tagságod és lehetőségeid a kurzus végeztével is megmaradnak! 
TI ÍRTÁTOK A KURZUSOKRÓL:

"Nagyon sokat kaptam. Meglepődtem saját magamon, hogy egyik másik feladat mit képes kihozni belőlem. Nagyon jó önismereti útnak is, és úgy érzem, hogy körvonalazódni látszik, hogy milyen irányba haladjak, köszönöm az élményt!" 

 

„Az élet is egy játék, és nem mindegy, milyen minőségben veszünk részt benne. Alávetjük magunkat a szürke hétköznapok ólomsúlyú gépmadarának vagy lepkeszárnyon haladunk előre a beteljesedésünk útján?   
Felszabadító Kreatív írás kurzuson megtörtént velünk a csoda. Kapuk nyíltak és falak dőltek le. Megérkeztünk egy teljesebb önmagunkhoz, amik ma is vagyunk, és amiből bármikor bátran meríthetünk…"  
Bogi

„Szerelmes vers pályázaton szerepeltem sikeresen. Ez azért is érdekes, mert egy évvel ezelőtt még csak nem is gondoltam erre. 2019 márciusában részt vettem a Lélek-óra kurzuson és írogattam. A visszajelzések jól estek, bátrabb lettem és gondoltam teszek egy próbát a pályázattal.
Hálás köszönetem első sorban N'alikának és a többieknek is a biztató szavakért.” 
Judit

További élménybeszámolókhoz és véleményekhez kattints ide! 
RÉSZVÉTEL ÉS JELENTKEZÉS 


...és ajándékozd meg magad és szeretteid azzal, ami Belőled születik! :)A kurzuson való részvétel ára 22.900 Ft.


A csatlakozás vége: december 10., csütörtök, 18 óra!

Utalni PayPal-en keresztül vagy számlára is tudsz, számlaszámot a jelentkezésed utáni válaszüzenetben küldök.

Decemberben Gyógyító mese- és haiku-írásra, valamint Haladó próza- és regényírásra is jöhetsz! Részletek a linkeken!
Szeretettel látlak! 


N'alika (Kupai Eszter) író és tanár, a Csendvirágok blog és kötet szerzője, a Felébredés az én illúziójából című könyv társszerzője


Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról itt olvashatsz bővebben.

Rólam pedig ittNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése