2021. március 13., szombat

Felszabadító Kreatív írás: 2021. NYÁRI KURZUSNAPTÁR (2021. 3/2.)Itt a Felszabadító Kreatív írás új naptára: 2021 áprilisától augusztus végéig ezekre az online kurzusokra jöhetsz!

A részletes leírásokat a szokásos módon, azaz nagyjából 4 héttel a kezdés előtt teszem majd fel a blogra, és a jelentkezést is ekkor nyitom meg. Így azonban már előre láthatod, mi következik az eljövendő hónapokban, rá tudsz hangolódni a lehetőségekre, és ha jönni szeretnél, időben lépni.

Ha még nem olvastad, ajánlom figyelmedbe a Mire jó a kreatív írás? - Gyakori kérdések című bejegyzést is: ebben összegeztem mindazt az információt, melyre eddig igény merült fel.

Használd ki a tavasz lendületét, alkoss Magadból, teremtsd meg, amire hivatott vagy! 

[UPDATE! A lejárt lehetőségeket leveszem, mindig a még aktuálisakat láthatod itt! Az év utolsó naptárával augusztus közepén jövök.]


08  AugusztusGYÓGYÍTÓ MESE- ÉS HAIKU-ÍRÁS - 2021. 08.13. - 09.02. 

Egyik kedvenc kurzusotok, valószínűleg azért, mert játszva juttat sikerélményhez, s szinte észrevétlenül oldoz fel a terhek alól. Vagyis a 3 hetes kurzus ugródeszkáját használva Te teszed ezt magaddal! ;) 

Múlt, jövő, s persze a "mindent vivő" jelen: a bennünk lévő, "örök gyermek" biztonságérzetét és szárnyaló örömét segítjük a mese műfaját belakva, majd megérkezünk a jelen pillanatba, a haiku "kapuja nincs átjáróján" keresztül

Meditációs és különleges kreatív írás gyakorlatok, valamint - az elbeszéléstechnikai és műfaj-ismereti alapokat megadó - elméleti segítség járul hozzá, hogy könnyedén létrehozhasd saját meséid és verseid. 
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 07.29. (csütörtök, 20 óra); teljes áron: 08.12. (csütörtök, 18 óra). 

A kurzusra elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez! 


FILM-KÉP-ÍRÁS - 2021. 08.13. - 09.02.

Limitált kurzus, idén utoljára tartom!

Kép és írás, értelem és érzelem, jobb és bal agyfélteke, s az általában polárisnak tűnő dolgok Benned való egységére válhatsz tudatossá ez alatt a 3 hetes kreatív folyamat alatt.  
A fénykép, a film és az irodalom találkozásából izgalmas lehetőségek sora tárul fel. A képi kifejezőeszközök megismerésével kezdünk, s máris megtapasztalhatod, milyen sokoldalúan lehet ezt a tudást írásban alkalmazni – no és fordítva is! 

Készen állsz vizuális kifejezőkészséged felturbózására és egy új összhangra? Akkor gyere és éld meg! :)
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 07.29. (csütörtök 20 óra); teljes áron: 08.12. (csütörtök, 18 óra).
A kurzusra elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez! 

 


JELENLEG ÁLLANDÓAN ELÉRHETŐ LEHETŐSÉG:

 
REGÉNYÍRÁS 5 hét a "nagy ugráshoz", hogy megírd a regényed
Öt modulból álló "nagy falat", elsősorban azoknak ajánlom, akik regényen vagy kisregényen dolgoznak. Összefoglaló és sorvezető, elmélet és gyakorlat egységben a karakterépítéstől a szerkezeten és elbeszélői nézőpontokon át a dialógus- és monológírásig, valamint a leírásokig.  
A kurzus elvégzésének nincs előfeltétele, de akkor javaslom, ha már nem okoz gondot az ötleteid formába öntése, illetve rövid elbeszélő szövegek megírása!Szeretettel várlak!

N’alika (ejtsd: Náliká; Kupai Eszter) író és tanár. Rólam itt olvashatsz, könyveimről itt, ez pedig az Alkotósarok, ahol sok inspirációt találsz íráshoz, alkotáshoz! Két-háromheti hírlevelemre itt iratkozhatsz fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése