2021. december 20., hétfő

MŰVÉSZ-ARCHETÍPUSOK - Kreativitás-ébresztő e-book és munkafüzet


Kedves Olvasóm és Alkotótársam!

Örömmel tájékoztatlak, hogy új kiadványom jelent meg!

A munka ötletét és alapját egy cikksorozat adta, melyet nyár vége óta rendszeres hírlevél-olvasóimnak írtam. A szövegeket azonban átdolgoztam, számos új fejezettel és gyakorlattal egészítettem ki, v
égül az anyag egy könyv és munkafüzet formátumú, tartalmas e-bookká nőtte ki magát.A Művész-archetípusokat az írás, a művészet és az önismeret szerelmesei tudják örömmel forgatni és hasznosítani megvalósító és önfeltáró folyamataikhoz.   
Karaktertipológiai kézikönyv és gyakorlatgyűjtemény egyben, mely a jungi őskép-elmélet ihletésére, de nem egy meglévő rendszer, hanem saját megfigyelések, alkotói tapasztalatok és gazdag műveltséganyag alapján született. 

 

Hét ősképet és hőstípust mutatok be, „akik” kreativitásunk szabad áramlásához nélkülözhetetlenek, megannyi csodálatos művészi teljesítmény mögött állnak és általában belőlük vagy kombinációikból születnek a legizgalmasabb irodalmi alakok.

Az elméleti részt a gyakorlatok teljesítik ki, melyekkel máris fejest ugorhatsz a saját „művész-éneid” világába és megnézheted, mire inspirálnak!
Valamennyi archetípushoz tartoznak karakteralkotási tippek is, így ha regényt, kisregényt, elbeszélést, novellát, mesét, forgatókönyvet vagy színdarabot írsz, ötleteket meríthetsz a szereplőid megformálásához és elmélyítéséhez.

A kiadvány pdf formátumú, elektronikusan is tudod olvasni és dolgozni vele, de választásod szerint kinyomtathatod a teljes anyagot vagy csak a gyakorlatok oldalait is.

Remélem, olyan örömöd leled majd benne, mint amilyen számomra volt, hogy az ihlet útját követve „kibonthattam ezt a csomagot”! :)

Akár íróként, akár az életed művészeként - önismeretedet segítő munícióként - fogadod majd, érzésem szerint egyszerre inspirálhat arra, hogy magabiztosabban, „meg tudom csinálni” attitűddel állj bele a megvalósításaidba, és arra, hogy mindezt alázattal, a fejlődésre való nyitottsággal tedd. 

Szeretettel kívánok Neked békés, nyugodt, a pillanat szépségét élvezni tudó jelenlétet az év végére! 

Áldott Ünnepeket és mindennapokat!


A könyv ára 1.990 Ft.

A lenti linkre kattintva rendelheted meg és e-mailben küldöm majd el. PayPal-lel vagy számlaszámra utalva tudsz fizetni - az űrlapról minden szükséges adatot elérsz 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése