2023. március 9., csütörtök

ELŐRENDELHETŐ A FOLYÓ / VISSZATÉRÉS!

Az élet ugyan leírható lineáris folyamatként, mégis, ha saját életutunkat közelebbről megvizsgáljuk, észrevehetjük a ciklikusság és ismétlődés jelenségeit. De azt is, hogy bizonyos láncszemek és összefüggések csak akkor tárulnak fel számunkra, ha megértünk rájuk.

A folyó / Visszatérés egy érzelmi utazás, mely egyszerre zajlik múltban és jelenben, belső és külső színtéren. Női hőse - megelégelve az életében visszatérő szenvedésmintákat – útnak indul. Vándorlása során egyre közelebb kerül önmagához és képessé válik feloldani elakadásai okát.

Felnőtté válás-történet ez, a szó szorosabb értelmében és lelki-spirituális értelmében egyaránt, melyben a felnőtt én és a gyermekkori én hangja összefonódik és ösztönösen gyógyítja egymást. 

A folyót befogadni bensőséges élmény, mely az egyéni lenyomatokon túl egy egyetemes, női és emberi tapasztalásmódot is megmutat: az egység és a magány, a szerelem és a veszteség, az önmagunkkal való kapcsolatvesztés és a magunkra találás könyve.

Kedves Olvasó! Kívánom, hogy váljon inspirációvá számodra e kisregény egy boldog élethez, melyben pontosan az lehetsz, aki valójában vagy!

© N'alika, 2023

A megjelenés várható dátuma: március 21.

Formátum: e-könyv / epub, mobi és pdf 

Ára: 2.890 Ft


A könyv előrendelhető a lenti linken. 

Az előrendelés vásárlási kötelezettséggel nem jár, azt segíti elő, hogy minél hamarabb hozzájuthass a könyvhöz. 
Az előrendelők e-mailben megkapják a fizetési információkat és előre is megvásárolhatják a könyvet. 
A könyvek kiküldése fizetési sorrendben történik a megjelenés napjától kezdve. 
Az előrendelők a megjelenés napján e-mailes értesítést kapnak, arról, hogy elérhetővé vált a könyv.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése