2023. november 14., kedd

Felszabadító Kreatív írás: ÉLETHIVATÁS - Online kurzus - Elérhető december 14-éig!

Az Élethivatás témája igazi szívügyem, mely a Regényíráshoz hasonlóan bármikor aktuális lehet. Jó hír, hogy most nem kell hónapokat várakoznod rá, mert ezt az anyagot is elérhetővé teszem: december 14-éig megvásárolhatod és bármikor elkezdheted! Új kiegészítőkkel is elláttam, hogy még könnyebb legyen önállóan és a saját tempódban feldolgozni. Legközelebb '24 áprilisában tartom és az ára is a lehető legkedvezményesebb, szóval ha szólít a hívás, érdemes lecsapnod a lehetőségre! ;)

S hogy miről szól az Élethivatás online kurzus?


14 nap, mely segít:

- tisztába jönni azzal, minek a megvalósítására érzel most valódi, Lelkedből születő hívást, elhívatást

- felismerni és elengedni önkorlátozó hiteidet, melyekkel eddig elszabotálhattad magad

- kibontakoztatni a Benned élő kreatív és megbecsült teremtőt

- megtenni a most leglényegesebb, konkrét, megvalósító lépéseid 

- megengedni magadnak, hogy élvezd az egész folyamatot és learasd a babérokat! :)

Mit kapsz, ha benevezel erre a két hétre?

•  14 napra szóló figyelem, írás és cselekvés-gyakorlatot, melyek e-mailben, két modulba rendezve, pdf illetve mp3 formátumban érkeznek Hozzád.
 A korábbi kurzusanyagot több bónusszal, naplózós kérdéssorokkal és egy útravalókkal is kiegészítettebb.
Mindegyik feladat olyan, mint egy-egy kapu Önmagadhoz: a segítségükkel tisztába jöhetsz magaddal, a „felesleget” elengedheted, és arra fókuszálhatsz, ami valóban fontos számodra. 
A kurzus elvégzéséhez nem kell fix időpontban online lenned, csak e-mailt fogadnod. Az anyagok nagy részét letöltheted és később is a Tieid maradnak. Önállóan, a saját tempódban, a számodra legmegfelelőbb módon dolgozol, alkotsz! 

 

•  A gyakorlatok arra inspirálnak, hogy elmélyülj, befelé figyelj, kapcsolatba kerülj lényed eredendő potenciáljával, "belső forrásoddal" - és onnan cselekedj.

 •  Konkrét és praktikus lépéseket tartalmaznak, hogy ne csupán álmodozz, hanem átlátható, megvalósítható víziót hozz létre, és az energiád tettekbe is forduljon. 

•  A két hét alatt az életed átitatódhat örömmel, önbizalommal és alkotóerővel...

•  ...nem utolsó sorban támogató és Önmagadra emlékeztető "erőfröccsöt" kapsz, mely segít az útra lépésben vagy épp az úton maradásban, kitartásban – azaz abban, hogy a saját erőddel élni tudj és meg is valósítsd mindazt, amit igazán szeretnél! 

Nézd meg ezt a 6 perces, korábbi videómat!

 Nem friss, bizony már hat éve vettem fel, azóta változtam, de az életfeladat, elhívatás és megvalósítás témája kapcsán még mindig egyet értek magammal! :)
Tizenöt éve tartok saját fejlesztésű művészeti és önismereti programokat, tanfolyamokat. 
A komfortzónát – ami számomra a közoktatás volt - 2009 elején hagytam ott végleg, és kezdtem el szabadúszóként dolgozni, és szabadon alkotni, tanítani. 
Nagy örömömre szolgál, hogy annyi ember változásához és bátor továbblépéséhez nyújthattam katalizátort csoportos és egyéni programokkal.

Tapasztalatból mondom: ha beleteszed magad a folyamatba, oly’ módon újulhatsz meg és fejeződhetsz ki, ahogyan azt valószínűleg még elképzelni sem tudod!
A mostani időkben fokozottan rá vagyunk késztetve, hogy lelassuljunk és befelé figyeljünk, épp ezért tettem állandóvá ezt a lehetőséget. 
Talán számodra is eljött az idő, hogy újraindítsd magad, és életed művészeként - Lélekből vezetett vezetőjeként ;) - azt az életet teremtsd, amellyel valódi elégedettséget érzel! 


Íme, néhány visszajelzés a korábbi résztvevőktől:

 

„Egy ponton kicsit olyan volt, mint amikor a Harcosok Klubjában az ázsiai kallódó éttermi dolgozó fejének szegezik a pisztolyt, hogy mondja meg mit akarna csinálni ahelyett valójában. De az út végén felsejlett a szabadság öröme. Köszönöm Neked"  
- J. Eszter

Irtó hála van bennem a programod miatt... folyton azt gondolom, hogy van, hogy ilyen zseniálisan egyszerű... hogy találtad ki... és aztán köszönöm ezerszer.” 
- Andi
  
Nagyon nagy lendületet kaptam, szerintem sokat fogok még ebből építkezni. Kezdek végre valóban hinni abban, hogy élhetek olyan életet, amilyet szeretnék. Köszönöm és drukkolj nekem! :)"  
- Viki

 

„Amikor egy ’Élethivatás’ nevű kurzusra jelentkeztem, sejtettem, hogy mélyre fogunk menni, és nem a felszínt karcolgatjuk, de én azt hittem, a Balaton lesz, ez meg a Mariana-árok! :)
Gyakorlatilag annyira megérintettek a múlt heti feladatok, hogy többet is tettem, mint amit a feladatban írsz. (…)
A második hét is csodálatos volt. Én ugyan nem kérdeztem, de annyira jó dolgokra világítottak rá a feladatok, hogy gyakorlatilag csak mentem azzal, ami van, és elképesztő élmény volt.
Ettől többet nem is tehettem volna magamért, mint az, hogy jelentkeztem erre a kurzusra!
MártiRészvétel és jelentkezés

A kurzuson való részvétel ára 14.900 Ft.

Utalni számlaszámra és PayPal-en keresztül is tudsz, az automatikus válasz e-mailben elküldöm mindkettőhöz az adatokat!

Szeretettel várlak! 

N'alika (Kupai Eszter), író, költő, kreatív írás tanár, a Csendvirágok blog és könyv szerzője, a Felébredés az én illúziójából című könyv társszerzője.

Rólam itt olvashatsz bővebben, Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról pedig itt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése