Művészet, önismeret és a mindennapi élet gyönyörűsége. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli és tudatos alkotásért.

KÖNYVÜNK


Iowio és N’alika: Felébredés az én illúziójából

Ha önmagad keresed, ha a kiteljesedés útján jársz, vagy ha úgy érzed, beteltél küzdéssel és szenvedéssel, ez a könyv segít átvágni azt a bizonyos „gordiuszi csomót”.

Rengetegen keresik a boldogságot és a szabadságot öntudatlanul vagy tudatosan, megtalálásához azonban elengedhetetlen, hogy készek legyünk visszatérni a keresés forrásához: önmagunkba tekinteni.

A spirituális felébredésről számos könyvet írtak már, ehhez azonban még hasonlót sem.
A megszokott műfaji kereteken túlmutató alkotás: férfi és női párhuzamos önvallomás, lírai önéletrajz, izgalmas fejlődésregény, valamint esszenciális tanítás.

A könyvet párommal együtt írtuk, és különlegessége, hogy saját tapasztalatokat osztunk meg, illetve hogy hétköznapi példákon keresztül világítunk rá a különböző életterületek – párkapcsolat, hivatás, anyagiak, spiritualitás stb. – illúzióira és a mögöttük feltáruló Valóságra.

A sokat próbált spirituális úton járó feje már telítődött a tudással, ez a könyv ezt nem gyarapítja tovább.

Nem koncepciókat kapsz arról, milyen is a Valóság, hanem ha figyelmed önmagad felé fordítod, a könyv segítségével megláthatod a „hogyan” -jaidat –  lelepleződik az én-tudat, mely eddig a színfalak mögül mozgatott, és megnyílhatsz a jelen pillanatban természetesen létező szabadságra.


Ti mondtátok a könyvről:

 „Most olyan pihekönnyűnek érzem magam... nagy batyut tettem le. Nyugodt vagyok.” - Ildi

 „Azt kell mondjam, ez a könyv világszínvonal! Nekem eddig ez a The Best, ekkorát Adyashanti Világod vége, és Hawkins Erő kontra erő c. könyve ’lökött rajtam’, de ez most mégis más. Nincs több kérdés. Teljesen feloldódtam.
A héten annyi dolgunkat rendeztük, mint máskor hónapok alatt. Ez a végső megértés, amikor nem valamit kellett megértenem, hanem én magam vagyok a Mindent MegértŐ(elfogadás). Gondoskodás van jelen egész életemben.” – Andi


**

Szerzői magánkiadás, 2016, Iowio és N'alika (Pókos Krisztián és Kupai Eszter); keménytáblás, 234 oldal; nyomda: PrintKontraszt, Pécs, borítógrafika: Iowio (Pókos Krisztián)


Ára: 3.690 FtNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése