2019. június 24., hétfő

Felszabadító Kreatív írás: REGÉNYÍRÁS - Online kreatív írás kurzus (Jelenleg állandóan elérhető lehetőség!)


Regényen, kisregényen, nagyobb ívű elbeszélésen dolgozol? 

Nem okoz már gondot, hogy egyszerűbb formába öntsd az ötleteid, rövid elbeszélő szövegeket írj?

Szeretnél továbblépni egy új szintre?

Akkor Neked szól a Felszabadító Kreatív írás jelenleg egyetlen állandóan elérhető lehetősége
 
Hisz' a "nagy ugráshoz" mindig a MOST a legmegfelelőbb idő! ;)A REGÉNYÍRÁS KURZUSON MEGTANULHATOD:

✓  hogyan hozz létre hiteles és emlékezetes karaktereket
✓  hogyan alkoss lebilincselő elbeszélő szerkezetet
✓  hogyan használd a sztoridhoz legmegfelelőbb elbeszélői nézőpontot 
✓   hogyan írj életszerű és dinamikus párbeszédeket és monológokat
✓   és hogyan teremts leírásaiddal az olvasódat magával ragadó atmoszférát!


MIT KAPSZ A KURZUSON?


•  5 modulba rendezett, akár 5 hét alatt is elvégezhető, de teljesen szabadon beosztható anyagot, mely elméleti részt és 25 különleges, komplex írásgyakorlatot tartalmaz.

A pdf formátumú, nyomtatható és összefűzhető anyagokat egyszerre küldöm el e-mailben.

•   Ezúttal még ajánlott időbeli korlát sem köt, teljesen önállóan és a Neked legmegfelelőbb tempóban dolgozol. Egy-egy gyakorlatot később is újra elővehetsz, illetve számos variációs lehetőséget és írói tippet tartalmaznak, melyekkel kedvedre érlelődhetsz, fejlődhetsz tovább.

•  Ha már ismersz, tudod, milyen minőségre számíthatsz. A Regényírás kurzus anyaga nagyobb szabású az eddigieknél. Ötvöződnek benne sokoldalú tapasztalataim: 20 évnyi tanítás (magyar nyelv és irodalom, mozgóképkultúra és médiaismeret, kreatív írás), valamint több mint három évtizednyi írás (többek között két könyv megírása és kiadása, regény, kisregény, színdarabok és számos rövid szépprózai mű megalkotása). 

Annak idején nagyon örültem volna, ha valaki ilyen tudásanyaggal támogat meg, melynek segítségével stabilitást kapok, de szabadon alkothatok - viszont ugyancsak öröm, hogy most én támogathatlak Téged! :)

•  Míg a korábbi online kurzusok egy-egy terület kibontásában és elmélyítésében segítenek, ezzel a tanfolyammal egy olyan sorvezetőt kapsz, mely igen komoly segítség a Belőled születő, nagyobb lélegzetvételű művek megalkotásához!

•  Bár nem vagyok közben fizikailag melletted, mégis, kapsz egy kísérő jelenlétet, egyrészt a gyakorlatok leírásán keresztül, másrészt, ha elakadnál vagy kérdésed merül fel útközben, e-mailes konzultáció formájában szívesen segítek továbbáramolni! :) TI ÍRTÁTOK A REGÉNYÍRÁS KURZUSRÓL


"Rengeteg segítséget kaptam a kurzus anyag által! És szárnyakat!!!   Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki írni akar!

Lehullottak rólam a gátlások a fikcióval kapcsolatban, és elkezdtem írni. Csak jöttek az ötletek, a gondolatok. (...) És ami a jó: annyira benne vagyok az alkotásban, hogy igazából más dolgok nem is tudnak nagyon felzaklatni."

Cs. Judit 


"Nagyon szuper a regényíró kurzus, szinte 'le sem tudom tenni'! Igazán nagy segítség, jó mankó ahhoz, hogy a történetemet sikerüljön formába önteni. :)

Hálás köszönet,

P. Kati"


"Régóta tervezett lépés, hogy részt vegyek egy kurzuson, ami támogat megvalósítani a regényemet... A kapott "tananyag", vagy ahogy N'alika nevezte, "sorvezető" pontosan az a segítség, amire szükségem volt."

- T. Edit


"Köszönöm szépen, nem is ragoznám túl, mert PONTOSAN EZ AZ AMIT KERESTEM! Szuper anyag tényleg! :)"

D. Gábor 
 
RÉSZVÉTEL ÉS JELENTKEZÉS 


A kurzus ára 29.900 Ft


Jelentkezésednél kiválaszthatod, hogy számlaszámra szeretnél utalni vagy PayPal-en keresztül. (Mind a számlaszámot, mind a PayPal linket elküldöm a válasz e-mailben!)

Készen állsz?

Akkor kalandra fel, irány a Végtelen! ;) Valósítsd meg - és múld felül - írói álmaid! 

Szeretettel várlak!
Felszabadító Kreatív írás kurzusaimról itt olvashatsz és megtalálod az aktuális lehetőségeket is!


6 megjegyzés:

 1. Kedves Nalika! Ez a kurzus mikor indul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Erika! Ez jelenleg egy állandóan elérhető lehetőség! Az időszakos kurzusokkal ellentétben bármikor jelentkezhettek rá, és a befizetés után a teljes anyagot, mind az 5 modult egyszerre küldöm. (A kurzusnaptárban, illetve az Alkotósarok menüpontban szerepel a címe mellett, hogy állandó, viszont köszi, hogy emlékeztettél rá, átírom a címét itt is, mert nem egyértelmű! :))

   Törlés
 2. Kedves Nalika! A haladó prózaíró kurzus mikor indul? Köszönöm

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés