KÖNYVEIM


CSENDVIRÁGOK
Különleges könyvet tartasz a kezedben, kedves Olvasó: e versek és novellák szavakból szövődtek ugyan, mégis olyasmire mutatnak rá, ami túl van a szavakon.

Ki vagy te valójában? 
Mi végre tapasztalsz itt, a Földön? 
Mit jelent otthon lenni magadban?

Lélekutunk tudatosságunk fejlődése révén tárul fel, melynek fontos tapasztalásmódja a meditáció, ám ugyancsak páratlan lehetőséget nyújt rá a művészet.

E szövegek segítenek elcsendesülni, ha pedig olvasás közben kész vagy a szavakon túlira – Önmagadba – figyelni, a Csendvirágok számodra is kinyílnak, s a fenti kérdésekre nem kívülről érkező válaszokat kapsz, hanem Lelked üzenetét érezheted meg.© N'alika, 2020

Borítófotó © Schäfer Zsófia

Ára: 3.590 Ft

**


MŰVÉSZ-ARCHETÍPUSOK


Kreativitás-ébresztő e-book és munkafüzet, melyet az írás, a művészet és az önismeret szerelmesei tudnak örömmel forgatni és hasznosítani megvalósító és önfeltáró folyamataikhoz. A Művész-archetípusok kis karaktertipológiai kézikönyv és gyakorlatgyűjtemény egyben, mely a jungi őskép-elmélet ihletésére, de nem egy meglévő rendszer, hanem saját megfigyelések, alkotói tapasztalatok és gazdag műveltséganyag alapján született. 

Hét ősképet és hőstípust mutat be, „akik” kreativitásunk szabad áramlásához nélkülözhetetlenek, megannyi csodálatos művészi teljesítmény mögött állnak és általában belőlük vagy kombinációikból születnek a legizgalmasabb irodalmi alakok.

Az elméletet gyakorlatok egészítik ki, melyekkel máris fejest ugorhatsz a saját „művész-éneid” világába és megnézheted, mire inspirálnak. 
Valamennyi archetípushoz tartoznak karakteralkotási tippek is, így ha regényt, kisregényt, elbeszélést, novellát, mesét, forgatókönyvet vagy színdarabot írsz, ötleteket meríthetsz a szereplőid megformálásához és elmélyítéséhez.


© N'alika, 2021

Borítókép: Marketplace Designers

Ára: 2.990 Ft

>> TOVÁBB AZ E-KÖNYVHÖZ!


**


 FELÉBREDÉS AZ ÉN ILLÚZIÓJÁBÓLHa önmagad keresed, ha a kiteljesedés útján jársz, vagy ha úgy érzed, beteltél küzdéssel és szenvedéssel, ez a könyv segít átvágni azt a bizonyos „gordiuszi csomót”.

Rengetegen keresik a boldogságot és a szabadságot öntudatlanul vagy tudatosan, megtalálásához azonban elengedhetetlen, hogy készek legyünk visszatérni a keresés forrásához: önmagunkba tekinteni.

A spirituális felébredésről számos könyvet írtak már, ehhez azonban még hasonlót sem.
A megszokott műfaji kereteken túlmutató alkotás: férfi és női párhuzamos önvallomás, lírai önéletrajz, izgalmas fejlődésregény, valamint esszenciális tanítás.

Szerzői egyéni útjukon tapasztalták meg a felébredést, majd nem sokkal ezután találkoztak egymással.
Önmagunk valódi természetére nem elvont koncepcióként, hanem nagyon is hétköznapi példákon keresztül világítanak rá, olyan életterületek illúzióit leplezve le, mint a párkapcsolat, a hivatás, az anyagiak vagy a spirituális keresés.

Nem biztatnak arra, hogy kövesd őket vagy higgy nekik, ehelyett erőteljes rámutatásaikkal és szeretetteljes bátorításukkal a jelen pillanatban létező Abszolútba hívnak.© Iowio és N'alika (Pókos Krisztián és Kupai Eszter)

Borítógrafika © Iowio

Ára: 4.190 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése