KÖNYVEIM

 

N'alika: Csendvirágok Különleges könyvet tartasz a kezedben, kedves Olvasó: e versek és novellák szavakból szövődtek ugyan, mégis olyasmire mutatnak rá, ami túl van a szavakon.

Ki vagy te valójában? 
Mi végre tapasztalsz itt, a Földön? 
Mit jelent otthon lenni magadban?

Lélekutunk tudatosságunk fejlődése révén tárul fel, melynek fontos tapasztalásmódja a meditáció, ám ugyancsak páratlan lehetőséget nyújt rá a művészet.

E szövegek segítenek elcsendesülni, ha pedig olvasás közben kész vagy a szavakon túlira – Önmagadba – figyelni, a Csendvirágok számodra is kinyílnak, s a fenti kérdésekre nem kívülről érkező válaszokat kapsz, hanem Lelked üzenetét érezheted meg.© N'alika, 2020

Borítófotó © Schäfer Zsófia

Kiadta az Underground Kiadó Kft.

Ára: 2.290 Ft**

Iowio és N'alika: Felébredés 
az én illúziójábólA 2016 tavaszán megjelent könyv fülszövegéből:

Ha önmagad keresed, ha a kiteljesedés útján jársz, vagy ha úgy érzed, beteltél küzdéssel és szenvedéssel, ez a könyv segít átvágni azt a bizonyos „gordiuszi csomót”.

Rengetegen keresik a boldogságot és a szabadságot öntudatlanul vagy tudatosan, megtalálásához azonban elengedhetetlen, hogy készek legyünk visszatérni a keresés forrásához: önmagunkba tekinteni.

A spirituális felébredésről számos könyvet írtak már, ehhez azonban még hasonlót sem.
A megszokott műfaji kereteken túlmutató alkotás: férfi és női párhuzamos önvallomás, lírai önéletrajz, izgalmas fejlődésregény, valamint esszenciális tanítás.

Szerzői egyéni útjukon tapasztalták meg a felébredést, majd nem sokkal ezután találkoztak egymással.
Önmagunk valódi természetére nem elvont koncepcióként, hanem nagyon is hétköznapi példákon keresztül világítanak rá, olyan életterületek illúzióit leplezve le, mint a párkapcsolat, a hivatás, az anyagiak vagy a spirituális keresés.

Nem biztatnak arra, hogy kövesd őket vagy higgy nekik, ehelyett erőteljes rámutatásaikkal és szeretetteljes bátorításukkal a jelen pillanatban létező Abszolútba hívnak.© Iowio és N'alika (Pókos Krisztián és Kupai Eszter)

Borítógrafika © Iowio

Szerzői magánkiadás.

Ára: 3.690 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése