2023. március 21., kedd

A FOLYÓ / VISSZATÉRÉS - SODRÓDÁSBÓL A SZABADSÁGBA A NŐI LÉLEK ÚTJÁN (Lírai kisregény)

 "Még mindig önmagam vagyok vagy kezdek valamit elveszíteni a régi énemből? Ettől megijedek. Valahol, legbelül viszont ott a bizalom vagy a sejtelem, hogy ami történik, az nálam sokkal nagyobb, nem csoda hát, és nem is baj, ha nem tudom egy-kettőre felfogni."


Az élet ugyan leírható lineáris folyamatként, mégis, ha saját életutunkat közelebbről megvizsgáljuk, észrevehetjük a ciklikusság és ismétlődés jelenségeit. De azt is, hogy bizonyos láncszemek és összefüggések csak akkor tárulnak fel számunkra, ha megértünk rájuk.

A folyó / Visszatérés egy érzelmi utazás, mely egyszerre zajlik múltban és jelenben, belső és külső színtéren. Női hőse - megelégelve az életében visszatérő szenvedésmintákat – útnak indul. Vándorlása során egyre közelebb kerül önmagához és képessé válik feloldani elakadásai okát.

Felnőtté válás-történet ez, a szó szorosabb értelmében és lelki-spirituális értelmében egyaránt, melyben a felnőtt én és a gyermekkori én hangja összefonódik és ösztönösen gyógyítja egymást. 


„Először színeket láttam, zöldet, sárgát, kéket, pirosat, mindenféle színekben futottam Veled együtt… aztán csak a ragyogás maradt.”  - Kata

A folyót befogadni bensőséges élmény, mely az egyéni lenyomatokon túl egy egyetemes, női és emberi tapasztalásmódot is megmutat: az egység és a magány, a szerelem és a veszteség, az önmagunkkal való kapcsolatvesztés és a magunkra találás könyve.

Kedves Olvasó! Kívánom, hogy váljon inspirációvá számodra e kisregény egy boldog élethez, melyben pontosan az lehetsz, aki valójában vagy!


© N'alika, 2023

Formátum: e-könyv / epub, mobi és pdf 

Ára: 2.890 Ft


Keresd #afolyó címkét itt, a blogon és a Facebookon!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése