2020. február 28., péntek

MEGJELENT A CSENDVIRÁGOK KöNYV!

"Csak lassulj le és engedd meg:
a csoda egyszerre születik benned 
és talál rád."


Különleges könyvet tartasz a kezedben, kedves Olvasó: 
e versek és novellák szavakból szövődtek ugyan, mégis olyasmire mutatnak rá, ami túl van a szavakon.

Ki vagy te valójában?
Mi végre tapasztalsz itt, a Földön?
Mit jelent otthon lenni magadban?

Lélekutunk tudatosságunk fejlődése révén tárul fel, melynek fontos tapasztalásmódja a meditáció, ám ugyancsak páratlan lehetőséget nyújt rá a művészet.

E szövegek segítenek elcsendesülni, ha pedig olvasás közben kész vagy a szavakon túlira –Önmagadba – figyelni, a csendvirágok számodra is kinyílnak, s a fenti kérdésekre nem kívülről érkező válaszokat kapsz, hanem Lelked üzenetét érezheted meg.

 © N'alika, 2020  

Borítófotó © Schäfer ZsófiaOlvasói visszajelzések

„Nagyon-nagyon vártam, hogy ez a könyv megérkezzen hozzám! Csodálatos, ahogy N'alika játszik a szavakkal! A lelkemhez szólt minden egyes mondata, ríme! Felnyitja az embeszemét, szívét megnyitja és elgondolkodtat.
Vegyétek kézbe ti is és olvassátok!” 

Tünde 


„A köteted a távolba, mégis oly közelre repített! A Csendes dal a himnuszom, az Idő az otthonom, Gaia meséje pedig egy ízig-vérig teremtéstörténet. Antaro meséjét megkönnyeztem, Petit a szívembe zártam, Aziza valahol én (is) vagyok, Darío meséje tanít, Szibillát (nem csak a Facebook-részletből) ismerem... Majd Veled és az Utazóval utaztam, karon fogtatok, együtt suhantunk. 
Köszönöm, hogy enyém lehet ez az élmény, csodás a köteted! Szívbemarkolóan felemelő, csilingelő öröm-Forrás!” 

Evelin  


Napindítóként olvasom, ahol kinyílik. Érzem, ahogy visszahat a napomra. ”

Éva 
 

"A versek taoista költemény sűrűségűek, a szúfik életigenlésével összeszőve... Aziza útját sokszor végigjártam jómagam is, Darió-ét is... Megkönnyeztem őket."

Melinda 
 

"Mindig ott van a polcomon és egyesével csepegtetem a virágokat, mert minden nap mást és mást látok meg benne. Azt hiszem a te munkáidnak éppen ez a csodája, hogy sosem fogy el. Különösen érdekes ez a kötet, mert ahogy én fejlődöm, úgy fejlődik velem a könyved is. 
 
Hédi 


A könyv ára 3.590 Ft.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése