2020. szeptember 12., szombat

VÉLEMÉNYEK N'ALIKA KÖNYVEIRŐL


„Nagyon-nagyon vártam ezt a könyvet, hogy megérkezzen hozzám! Csodálatos, ahogy N'alika játszik a szavakkal! A versek a novellák… egyszerűen szavakba öntenem nehéz, hogy mit is gondolok róla. A lelkemhez szólt minden egyes mondata, ríme! Felnyitja az ember szemét, szívét megnyitja és elgondolkodtat!
Vegyétek kézbe ti is és olvassátok!” 
− Tünde 

"Csodálatos könyv, teli szívmelengető és perspektívatágító versekkel, novellákkal! Nagy szeretettel ajánlom!" 
Io 

 

„A verseiddel feküdtem és keltem. Nagy mélységek és magasságok... nagyon közel állnak hozzám, tartalmilag és formailag is. Most a novellák olvasása következik. Nagyon jó, hogy megszületett a kötet, várom a folytatást. Nagyon értékes, amit csinálsz, amit adsz. Áldás!” 
−  Judit 

„Valahogyan egy lágyság érződik ezekből a sorokból, amely gyógyító, elfogadó és megnyugtató számomra. Mindig rácsodálkozom újra és újra, hogy a szavaknak milyen ereje van. Köszönöm, hogy olvashattam.” 
−  Edit 

Ahol kinyílik... :)



„Én is ajánlom! Napindítóként olvasom, ahol kinyílik. Érzem, ahogy visszahat a napomra. Köszönöm szépen!” 
− Éva

 

„A köteted a távolba, mégis oly közelre repített! A Csendes dal a himnuszom, az Idő az otthonom, Gaia meséje pedig egy ízig-vérig teremtéstörténet. Antaro meséjét megkönnyeztem, Petit a szívembe zártam, Aziza valahol én (is) vagyok, Darío meséje tanít, Szibillát (nem csak a Facebook-részletből) ismerem... Majd Veled és az Utazóval utaztam, karon fogtatok, együtt suhantunk. Mi minden van Benned! (Kalap le, meghajol. :))  
A narancsbőr, kávéban kardamom, tágra nyílás, burok-hullatás, karneolfényű délutánok táncával pörgök-forgok, alámerülök és lebukom az írásaidba, és ott lelek nagy korty életet adó levegőre.  
Köszönöm, hogy enyém lehet ez az élmény, csodás a köteted! Szívbemarkolóan felemelő, csilingelő öröm-Forrás! 

− Evelin

„Az elején még taktikám volt reggel este egy kis szösszenet, novellából csak egy naponta, de a végére értem! Így kezdtem újra. :)"
          − Tücsi

"Mit ad nekünk N’alika világa? 
Útvesztők, útkeresések sora, 
Révbe érés, tiszta eszencia.
Egység a világgal, egység minden lénnyel
Elfogadott testtel, örömmel, reménnyel.
Egyensúly, szeretet és mélységes hála
Versben és mesében nyugalmat lelsz nála.”
− Gyöngyi


Így örülök a visszejelzéseiteknek a könyv megjelenése után, 2020 friss tavaszán! :)



"A versek taoista költemény sűrűségűek, a szúfik életigenlésével összeszőve...

A novellák most valamiért könnyebben utat találnak hozzám: Aziza útját sokszor végigjártam jómagam is, Darió-ét is... 
Megkönnyeztem őket.

Köszönöm!"
− Melinda


"Mindig ott van a polcomon és egyesével csepegtetem a virágokat, mert minden nap mást és mást látok meg benne. Azt hiszem a te munkáidnak éppen ez a csodája, hogy sosem fogy el. Szóval nem estem neki csak úgy mert akkor a fele sem jönne át. Különösen érdekes ez a kötet, mert ahogy én fejlődöm, úgy fejlődik velem a könyved is.  

− Hédi


"A Csendvirágok versei... szavakon túli öröm és teljesség az olvasásuk! A tőled/tőletek kapott inspirációért is, és a virtuális találkozásunk örömére is, vár rád egy meglepi a Fb-os verses oldalamon. 

Öleléssel:

Ibolya


"Köszönöm, csodás! Nem tettem le órákig...
Igaz, mindkettő kötetet ajándéknak szántam. :) Repesve várom, hogy írj egy újabbat, addig is a 'blogodból táplálkozom'. :)" 
 B. Éva


"Imádom! :) Biztos, hogy ott lesz az éjjeliszekrényemen, hogy mindig szem előtt legyen és lefekvés előtt még szemezgethessek belőle."
Kata

 

"Gyönyörű a könyv!
Hála Érted!" 
−  Mariann

 


**



"Már egyszer elolvastam a könyved és nagyon tetszett.
Nagyon inspirálóak a karakterek számomra, a kérdések is elgondolkodtatóak, és az elrejtett vagy éppen nem elrejtett 'tanácsok​'​​'útbaigazítások' is meditálásra sarkallnak.
Az számomra a number one​, ​amikor arról írsz, hogy miért írjunk és miért ne írjunk.  

Többször elolvasom még, és a gyakorlatokat is el fogom végezni sorjában. Ma az Érző karaktert gyakoroltam. :) Remélem, egyszer a Kalandor is fog menni a gyakorlatban. :)"

-  H. Edit

 

"Nagyon örülök az e-booknak, már el is kezdtem vele dolgozni :)

Egy kis személyes, ha megengeded: vettem a bátorságot és karácsonyi ajándékként családtagjaimnak, barátaimnak és vendégeimnek egy novellámat is becsomagoltam az ajándékuk mellé. Nagyon örültek neki :) 

Köszönöm a sok segítséget és biztatást Neked!"

P. G. Erika


"Igazi boldogságélményt okozott a könyved! Közben nem összefüggően, de ami kikívánkozott, leírtam. 

Összefoglalóan nagy kedvencem tőled e kompakt ajándék, a Művész-archetípusok.

Egyik kedvenc sorom: '…az igazán izgalmas dolgok … a megpróbáló hatások alkímiai tégelyében születnek.'

Köszönöm.

Edina"


"Élveztem minden aspektusát! Köszönöm!"

F. Évi

 

"Hálás vagyok, főleg a kérdésekért. Sok mindent megmozgat bennem. Szinte utazom, ahogy keresem magamban a válaszokat."

 

- F. Eszti  


>> TOVÁBB A MŰVÉSZ-ARCHETÍPUSOKHOZ!


**


„Először színeket láttam, zöldet, sárgát, kéket, pirosat, mindenféle színekben futottam Veled együtt… aztán csak a ragyogás maradt.”  
- Kata

 

"Elolvastam N'alika A folyó című regényét. Majd néhány nappal később elolvastam újra, hogy jobban átfolyhasson rajtam :)

Nagyon tetszett, szeretettel ajánlom Nektek is! Nagyon megindító!"

- Erika

 


**



„Azt kell mondjam, ez a könyv világszínvonal! Nekem eddig ez a The Best, ekkorát Adyashanti Világod vége, és Hawkins Erő kontra erő c. könyve ’lökött rajtam’, de ez most mégis más. Nincs több kérdés. Teljesen feloldódtam. 
A héten annyi dolgunkat rendeztük, mint máskor hónapok alatt. Ez a végső megértés, amikor nem valamit kellett megértenem, hanem én magam vagyok a Mindent MegértŐ(elfogadás). Gondoskodás van jelen egész életemben. 
Andi

"Most olyan pihekönnyűnek érzem magam, nem tudom még, merre tovább, de nagy batyut tettem le és nyugodt vagyok.
Ildi

"Ez a könyv tényleg 'hétpróbás' spirituális keresőknek való. Az első fele letehetetlen és izgalmas, a második embert próbáló és néha kifejezetten kellemetlen :D, de megéri. Köszönöm." 
- Zoli




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése