N'alika író és tanár blogja. Felszabadító Kreatív írás kurzusok a tudatos, örömteli, alkotó életért.

RÓLAM


A művészet kapu Önmagunkhoz és egymáshoz. 
Alkotásaimmal és kurzusaimmal segítek, hogy beléphess rajta.
Szeretettel üdvözöllek! N'alika (ejtsd: Náliká) vagyok, író és tanár, Kupai Eszter néven is ismerhetsz.

1979-ben születtem. Jelenleg Kaposváron élek a Kedvesemmel és hét éves kisfiunkkal, szeretetben, szerelemben. Végzettségem szerint magyar nyelv és irodalom, valamint filmelmélet-filmtörténet és mozgóképkultúra-médiaismeret szakos bölcsész és tanár vagyok. Az intézményi oktatást tizenkét éve hagytam ott és választottam a szabadúszó és szabad alkotói létet.

Lényegi tapasztalatom a tiszta lap valósága és a formaöltés öröme: az, ami vagyunk nem azonos a személyiségünkkel és az örök jelenben él, mégis csodálatos élmény egyediségünk útján kifejeződni, alkotni, játszani, kapcsolódni! :) 
Bármilyen paradox, eredendő szabadságunkra és könnyedségünkre rálelni csak erőfeszítések árán tudunk: kitartó, mindennél mélyebb elkötelezettséggel az önazonos létezés iránt - és ezzel összhangban lévő tettekkel. 

A művészet szeretete gyermekkorom óta kísér és a tanítás elhívatása is korán megjelent az életemben, ám a fent említett odaadás nélkül nem tudnám őket abban a minőségben és azzal az elégedettséggel művelni, ahogyan most teszem.Párommal közösen írt önéletrajzi ihletésű spirituális fejlődésregényünk, a Felébredés az én illúziójából 2016 áprilisában,  első saját kötetem, verseim és novelláim gyűjteménye, a Csendvirágok 2020 februárjában jelent meg. 
>> A könyvekről itt olvashatsz és meg is vásárolhatod őket.

Az általam létrehozott Felszabadító Kreatív írás online kurzusokkal egyrészt abban segítek Neked, hogy írói önkifejezésedben fejlődj, másrészt pedig, hogy - beleállva a saját erődbe - hiteles és természetes módon örömteli életet élhess. 

Tanfolyamaimat egyaránt ajánlom, ha írsz vagy írni szeretnél, illetve ha katalizátorként használnád az írás eszközét. Akár az önismeret szándéka az elsődleges Benned, akár az alkotói utad kibontakoztatásához szeretnél stabil tudást, valódi gyakorlást és építő támogatást kapni, szeretettel várlak!A fenti volt az első online kalandunk, mely címadóvá vált, s azóta már 10 online kurzus létezik. Itt találod azok véleményét, akik jártak már hozzám.
>> Az aktuális lehetőségekről itt tájékozódhatsz!

A blogot követheted e-mailben (a jobb oldali sávban találod ezt a lehetőséget), és/vagy feliratkozhatsz nagyjából két- háromheti rendszerességgel küldött, tartalmas hírlevelemre!

Az összes ingyenes csatornám együtt láthatod ezen a linken
Itt pedig arról írtam, amit többen kérdeztetek: honnan a nevem és mit jelent.


Nyílnak hát a Csendvirágok, szeretettel látlak! :)

N'alika
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése