Művészet, önismeret és a mindennapi élet gyönyörűsége. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli és tudatos alkotásért.

RÓLAM

Szeretettel üdvözöllek! N'alika (ejtsd: Náliká) vagyok, Kupai Eszter néven is ismerhetsz, ez pedig a Csendvirágok művészeti és önismereti blog.

Kaposváron élek a Kedvesemmel és hat éves kisfiunkkal, szerelemben, szeretetben. Végzettségem szerint magyar nyelv és irodalom, valamint filmelmélet-filmtörténet és mozgóképkultúra-médiaismeret szakos bölcsész és tanár vagyok. Az intézményi oktatást bő tíz éve hagytam ott és választottam a szabadúszó és szabad alkotói létet.

Lényegi tapasztalatom a tiszta lap valósága és a formaöltés öröme: az, ami vagyunk nem azonos a személyiségünkkel és az örök jelenben él, mégis csodálatos élmény egyediségünk útján kifejeződni, alkotni, játszani, kapcsolódni! :)

Bármilyen paradox, eredendő szabadságunkra és könnyedségünkre rálelni csak erőfeszítések árán tudunk: kitartó, mindennél mélyebb elkötelezettséggel az önazonos létezés iránt - és ezzel összhangban lévő tettekkel. 

A művészet szeretete gyermekkorom óta kísér és a tanítás elhívatása is korán megjelent az életemben, ám a fent említett odaadás nélkül nem tudnám őket abban a minőségben és azzal az elégedettséggel művelni, ahogyan most teszem.

Blogom ugyanezzel az odaadással készül. Három évvel ezelőtt azért hoztam létre, hogy szépirodalmi alkotásaimat közöljem, azóta egy jóval sokrétűbb dologgá nőtte ki magát, az első Csendvirágok kötet pedig hamarosan, 2020 tavaszán jelenik meg!

Az általam fejlesztett Felszabadító Kreatív írás online kurzusokkal abban segítek Neked, hogy - beleállva a saját erődbe - hiteles és természetes módon örömteli életet élhess. 

Programjaimat egyaránt ajánlom, ha írsz vagy írni szeretnél, illetve ha katalizátorként használnád az írás eszközét. Akár az önismeret szándéka az elsődleges Benned, akár az alkotói utad kibontakoztatásához szeretnél stabil tudást, valódi gyakorlást és építő támogatást kapni, szeretettel várlak!
Az aktuális lehetőségekről a blog Alkotósarok & kurzusok rovatában tájékozódhatsz. 
Itt találod azok véleményét, akik jártak már hozzám.

A blogot követheted e-mailben (internetes nézetben a jobb oldali sávban találod ezt a lehetőséget), és/vagy feliratkozhatsz kéthetenként küldött hírlevelemre! Ha érdekel a N'alika név jelentése, ebben a rövid, de mélyebbre mutató bejegyzésben írtam róla.


Nyílnak hát a Csendvirágok, szeretettel látlak! :)

N'alika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése