Művészet, önismeret, önkifejezés. Felszabadító Kreatív írás kurzusok az örömteli és tudatos alkotásért.

RÓLAMSzeretettel üdvözöllek! N'alika (ejtsd: Náliká) vagyok, Kupai Eszter néven is ismerhetsz. Íróként és tanárként a művészeten keresztül inspirálom embertársaimat a magukra ébredésben: abban, hogy hiteles, boldog és szabad életet élhessenek. 
A Csendvirágok blogot, verses és novellás kötetet, valamint a Felszabadító Kreatív írás online kurzusokat ez a szándék hívta elő. 

Kaposváron élek a Kedvesemmel és hat éves kisfiunkkal, szeretetben, szerelemben. Végzettségem szerint magyar nyelv és irodalom, valamint filmelmélet-filmtörténet és mozgóképkultúra-médiaismeret szakos bölcsész és tanár vagyok. Az intézményi oktatást tizenegy évvel ezelőtt hagytam ott és választottam a szabadúszó és szabad alkotói létet.

Lényegi tapasztalatom a tiszta lap valósága és a formaöltés öröme: az, ami vagyunk nem azonos a személyiségünkkel és az örök jelenben él, mégis csodálatos élmény egyediségünk útján kifejeződni, alkotni, játszani, kapcsolódni! :)

Bármilyen paradox, eredendő szabadságunkra és könnyedségünkre rálelni csak erőfeszítések árán tudunk: kitartó, mindennél mélyebb elkötelezettséggel az önazonos létezés iránt - és ezzel összhangban lévő tettekkel. 

A művészet szeretete gyermekkorom óta kísér és a tanítás elhívatása is korán megjelent az életemben, ám a fent említett odaadás nélkül nem tudnám őket abban a minőségben és azzal az elégedettséggel művelni, ahogyan most teszem.
Párommal közösen írt önéletrajzi ihletésű spirituális fejlődésregényünk, a Felébredés az én illúziójából 2016 áprilisában,  első saját kötetem, verseim és novelláim gyűjteménye, a Csendvirágok 2020 februárjában jelent meg. A könyvekről itt olvashatsz és meg is vásárolhatod őket.
Az általam fejlesztett Felszabadító Kreatív írás online kurzusokkal egyrészt abban segítek Neked, hogy írói önkifejezésedben fejlődj, másrészt pedig, hogy - beleállva a saját erődbe - hiteles és természetes módon örömteli életet élhess. 
Programjaimat egyaránt ajánlom, ha írsz vagy írni szeretnél, illetve ha katalizátorként használnád az írás eszközét. Akár az önismeret szándéka az elsődleges Benned, akár az alkotói utad kibontakoztatásához szeretnél stabil tudást, valódi gyakorlást és építő támogatást kapni, szeretettel várlak!
Az aktuális lehetőségekről a blog Alkotósarok & kurzusok rovatában tájékozódhatsz. 
Itt találod azok véleményét, akik jártak már hozzám.

A blogot követheted e-mailben (internetes nézetben a jobb oldali sávban találod ezt a lehetőséget), és/vagy feliratkozhatsz nagyjából kétheti rendszerességgel küldött hírlevelemre!
Ha pedig érdekel a N'alika név jelentése, ebben a rövid, de mélyebbre mutató bejegyzésben írtam róla. ;)

Nyílnak hát a Csendvirágok, szeretettel látlak! :)

N'alika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése