2022. november 10., csütörtök

VÉLEMÉNYEK A CSENDVIRÁGOK BLOGRÓL

"Köszönöm, hogy Rád találtam. Köszönöm, hogy az Élet olyan frissen, fiatalon és napsugarasan árad Belőled! Köszönöm mindazt, amit átadsz. Köszönöm a     Szeretet tiszta ragyogását az arcodon! Csak tedd, amerre visz a sodrás. Ez jó, ez elég mindannyiunknak. :) 
Szeretettel: Katalin (Örülök, hogy végre alkalmam nyílt kifejezni a hálámat.)" 


„Gratulálok N’alika, Kupai Eszter! Gyönyörű és ámulatba ejtő boldogságszolgálat az utad, kifinomult, nemes, példaértékű világ, s benne Te és a felajánlásaid a kereső ember számára, csodaság! Öröm, áldás, kegyelem. Szépség. Aki vagy.
Kívánom Mindenkinek, hogy Utadba kerüljön, térüljön, gazdagodva, boldogabban, életigenlőbben tovasuhanva emelkedettebb életben.”  
– Lia  


 "Olyan jó, amit csinálsz! Köszönöm, hogy vagy!!"   

Gábor


"Az Erő, a Valódiság benne van az írásaidban :) Tudom, hogy hatással vagy azokra is, akik most ébrednek, vagy az ébredés felé tartó aprócska csapáson járnak. Ezt éltem át magam is, és remélem sikerült átadnom, hogy mennyire fontos az út eleje. Azok az aprócska morzsák, amik az ösvényről hullanak le a keresők elé, és amik végül elvezetik oda őket, ugyanolyan fontosak, mint maga az Úton haladás. 
Hiszek benne, hogy minden ember efelé tart (nagyon is fontos lenne ez az emberiségnek, ha nem akarja önmagát elpusztítani), így hatalmas öröm számomra találkozni ezekkel a csatornákkal, nevezzük a Lét csatornáinak. :) "

  − Vera  

 

"Nagyra értékelem és becsülöm, amit képviselsz! Tanítasz, felhívsz, soraiddal simogatsz. Bámulatos, milyen szépen fejezed ki önmagad. Ezt a csodát (Varázsszavak) utólagos engedelmeddel felírtam a szoba ajtómra. Nagyon sokat jelent nekem! Szívből köszönöm! :)"

− Szabolcs


"Elolvastam mindet, egyszerűen csodálatosak. Gratulálok hozzájuk és ahhoz is, ahogyan ezt a félelmetes, mégis gyönyörű utat bejárjatok a családoddal és ilyen páratlanul szépen szólnak a soraid."
− Mariann az Autimesékről


Ez itt a legelső bejegyzésem a Csendvirágok blogon! :)


..és ilyen volt a blog első design-ja 2017 februárja és '19 októbere között Sarah Illenberger szívélyességének köszönhetően, aki rendelkezésemre bocsájtotta a "tűzvirágait". Itt láthatjátok az egész sorozatot! Szeretem őket nagyon, de itt volt az ideje a változtatásnak. 


"Gratulálok a bloghoz és örülök, hogy 6 évvel ezelőtt elindítottad!
Én az úgynevezett csendes olvasó vagyok, csak olvasok és nem reagálok.
 :)
Az általad készített bejegyzésekkel, írásokkal, illusztrációkkal töltődők fel 
illetve inspirálódom, és segít továbblépni, ha elakadok az írásban!

Sajnálom, hogy nem találtam Rád korábban, de mindennek megvan a maga helye és ideje, most értem meg arra, hogy belevágjak az általad hirdetett 
tanfolyamba, ami nagyon tetszett, a mai napig, amikor időm engedi 
foglalkozok az elkezdett irományokkal.
 
Még hosszú az út, hogy kiforrjanak a történetek. Elindítottál az úton és 
segítesz rajta apránként haladni!
 
Köszönöm szépen! :)"
- Reni 


"Végre, tegnap újra "teremtődött idő" olvastam kicsit a blogodat. Már nem is emlékszem mikor írtam Neked utoljára. De valahogy, azt érzem minden nap velem vagy. A tőled tanultak, az emberi támogatásod, a lelki megerősítéseid és a szakmaiságod rengeteget jelent nekem.   
Szeretettel és hálás szívvel ölellek: 
Angéla"


"Imádom a hírleveleket, mindig betalálnak és többször is el kell olvasnom őket. Szerintem sokan vagyunk így ezzel. :)

Köszönöm, hogy ennyit adsz! 

Kriszta

 

"Szeretném megköszönni azt a folyamatos inspirációt és lélekemelő energiát, amit a Csendvirágoktól kapok. Imádom minden versed, napi mantráimat innen veszem, munkámban is sokat idézek tőled, végtelenül összerezeg a lelkiségemmel. Hála és köszönet a munkásságodért!"

- Ilona 

 

S még néhány a blogszülinapi kérdőív anonim visszajelzéseiből:


„Csodás dolgot teremtettél. Hálát adok a sorsnak, hogy véletlen folytán kapcsolódhattam. Annyira inspirálóan hat rám, Aki vagy… Úgy érzem, egy Forrásból merítkezünk..."

 

"Hálás vagyok neked, ezért a tartalmas, magas színvonalú felületért." 

 

Köszönöm az éltető örömöt, amit átsugárzol mindazzal, amit csinálsz! Gyógyító.”

Nagyon átjön a 'vanságod', tetszik ahogy formába öntöd a megfoghatatlant."

 

"Köszönöm, hogy mások örömére is 'kiáradsz'!


"Az írások sok gondolatot hoznak magukkal bennem is. Olykor olyan érzéseket jókat vagy kevésbé jókat, melyek megmutatják mi az, ami még feldolgozatlan vagy épp mi az, ami már jó úton halad, mert már nem félelmet, szorongást vagy fájdalmat vált ki. Köszönet ezért, és remélem egyszer én is eljutok egy kurzusra és rendesen ki tudom fejezni a gondolataim."


"Örülök, hogy vagy és értünk is vagy, N'alika."


"Nagyon köszönöm az anyagokat, amit a kurzusaidon összeállítasz. Látszik, hogy szíved-lelked benne van. Külön köszönöm, hogy odafigyelsz a résztvevőkre és ha van egy-két észrevétel, közzéteszed, hogy mások is épüljenek belőle. Megosztod gondolataidat, ha szembejön veled egy-egy kép, hang, film, könyv, ez is sokat ad nekem és sokszor előfordul, hogy ugyanazok a meglátásaink. Örülök, hogy kb. 1,5 éve rátaláltam az oldaladra. Köszönet és hála Neked. Sok-sok kreatív ötletet, gondolatot kívánok még a továbbiakban!"


"Példakép vagy. Szeretem a munkád, és remélem még sokáig nyomon követhetem."

 

"Mindent, bármit szívesen olvasok Tőled."

 

"Köszi, azt a sok elgondolkodtató, igényesen megfogalmazott mondatot, történetet, írást. Jó, hogy látsz is, és nem csak nézel! ;)"


"Köszönöm a lehetőséget. Számomra mindig sokat adnak az írásaid. Gratulálok a könyvedhez. :)"


"Érzek valamit, amit nem tudok megfogalmazni, veled kapcsolatban. Valami közelséget. Szimpatikus, amit írsz, ahogy az emberekre reagálsz, ahogy sejtem, hogy élsz."


"Kiapadhatatlan, tiszta vizű forrás a Csendvirágok. Ha tehetem, hálával és örömmel merítkezem benne."


Köszönöm Nektek én is, hogy vagytok - így örülök! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése