2023. december 4., hétfő

FELSZABADÍTÓ KREATÍV ÍRÁS 2024. ELSŐ FÉLÉVI KURZUSNAPTÁR



Kedves Alkotótársam! 

Bár még nem ért véget az év - a decemberi kurzusokat innen éred el -, örömmel osztom meg Veled a 2024 első félévére tervezett tanfolyamok menetrendjét! A részletes leírásokat szokás szerint nagyjából 4 héttel a kezdés előtt teszem fel, de már előre rá tudsz hangolódni a közelgő lehetőségekre, és ha hív valamelyik, időben lépni.

Ajánlom figyelmedbe a Gyakori kérdések című bejegyzést, ahol összegeztem a legfontosabb információkat, melyekre eddig igény merült fel! 

Az év bármely szakaszában tudsz tőlem ajándékutalványt is venni, de most, az ünnepi időszakban a jövő évi kurzusokra kedvezményes áron. [A lehetőség lejárt.]

2024-ben "A" és "B" kurzusokat tartok, a lényegi különbség, hogy az előbbihez építő írásvéleményezési lehetőség is tartozik, az utóbbi viszont nem tartalmazza ezt.

És akkor jöjjenek a félév online kurzusai! [UPDATE! A lejárt lehetőségeket leveszem, csak az aktuális és közelgő tanfolyamokat láthatod!]

05 Május 


A) A NOVELLAÍRÁS MŰVÉSZETE - 3 hét elbeszélői fejlődésedért a novella műfajával – 2024. 05.14.– 06.03.

Májusban a legnépszerűbb - egyben legizgalmasabb és legsokszínűbb - rövid elbeszélő műfajban, a novellában mélyedünk el. Fókuszunk lesz a jól működő elbeszélő szerkezet kialakítása, és olyan írásmesterségbeli fogásokat tanulhatsz, melyeket prózaíróként sokféle céllal alkalmazhatsz. 

Tanulj meg kiváló novellát írni és biztos kézzel alkotni elbeszélőként! 

A kurzus nem előfeltételes, de elsősorban akkor ajánlom, ha már nincsenek jelentős gátak Benned az írással kapcsolatban és kerek elbeszélő szövegeket létre tudsz hozni! A Regényírás kivételével bármelyik másik írói kalandunk alkalmas rá, ha szeretnél némi játékos, de erőteljes megalapozást a novellában való elmélyedés előtt! Különösen a Felszabadítót és / vagy a Történeteket ajánlom!

Ha azonban csak most találtál rá, hív a lehetőség és bizonytalan vagy, elég-e a felkészültséged hozzá, bátorítalak, hogy vágj bele. Egyrészt építő írásvéleményezéssel is támogatlak, másrészt olyan "lépésről lépésre" sorvezetővel és önellenőrző listával láttam el az anyagot, melyek segítségével akár kezdő szintről is el tudod végezni - egy kis plusz erőfeszítés azért kell hozzá, de ha szándékodban áll fejlődni, meg tudod csinálni! ;)
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 04.29. (hétfő, 20 óra); teljes áron: 05.13. (hétfő, 18 óra).

A kurzusra elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez! 


B) LOVE STORY - 3 hét a felejthetetlen szerelmi történetekért – 2024. 05.14.– 05.27.

Hogyan teremthetsz erős kémiát a szereplőid között? Mi kell egy igazán jó love story-hoz? Hogyan ábrázolhatsz érzelmeket giccsmentesen, hitelesen és eredeti módon?
Többek között ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatsz a Felszabadító Kreatív írás egyik legújabb online kurzusán!

Izgalmas gyakorlatokon keresztül mélyedünk el a szerelem, párkapcsolat, kapcsolatok ábrázolásának témájában. Számos mesterségbeli trükköt is tanulhatsz, izgalmas nézőpontokat próbálhatsz ki és feltöltődhetsz új ötletekkel. No, és nem utolsó sorban jó néhány kerek szöveget is létrehozhatsz!

Bármilyen szinten érzed magad az írásban, bármilyen műnemben és műfajban alkotsz vagy szeretnél megnyilvánulni, sőt tisztán önismereti szándékkal is remekül kamatoztathatod a kurzuson tapasztaltakat! 

Ugorj fejest a Szerelembe - az írásban és az életben ! ;)
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 04.29. (hétfő, 20 óra); teljes áron: 05.13. (hétfő, 18 óra).
A kurzusra elindulta  jelentkezés! >> Tovább a részletekhez! 

 

06 Június


A) FELSZABADÍTÓ 4 hét, hogy flow-ba kerülj és újraélesztve íráskészséged, alkotóerőd – 2024. 06.14. – 07. 11.

A kurzusok névadója afféle "alfa és omega": teljesen kezdő vagy újrakezdő stádiumban épp úgy ajánlom, mint tapasztaltabb íróknak, akik nyitottak az új nézőpontokra és általában véve a fejlődésre. Az írói kiteljesedés igényével és az önismeret szándékával egyaránt jöhetsz!

E négy hét segíti az alkotással kapcsolatos gátlások elengedését, az íráskészség újraélesztését és a szabad áramlás, a flow megélését. A gyakorlatok mellett különleges írástechnikai eszközöket, meditációs és kreatív írás hanganyagokat adok, valamint építő írásvéleményezéssel támogatlak, ha igényled. Mindhárom irodalmi műnemben kalandozunk és számos műfajt kipróbálunk!

Csatlakozási határidő early bird jelentkezéssel: 05.30. (péntek, 20 óra); teljes áron: 06.13. (péntek, 18 óra).


B) FILM-KÉP-ÍRÁS - 3 hét vizuális kifejezőkészséged fejlesztéséért  – 2024. 06.14.– 07.04.

Kép és írás, értelem és érzelem, jobb és bal agyfélteke, s az általában polárisnak tűnő dolgok Benned való egységére válhatsz tudatossá ez alatt a 3 hetes kreatív folyamat alatt.

A fénykép, a film és az irodalom találkozásából izgalmas lehetőségek sora tárul fel. A képi kifejezőeszközök megismerésével kezdünk, s máris megtapasztalhatod, milyen sokoldalúan lehet ezt a tudást írásban alkalmazni – no és fordítva is! 

Készen állsz vizuális kifejezőkészséged felturbózására és egy új összhangra? Akkor gyere és éld meg! :) 

Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 05.30. (péntek, 20 óra); teljes áron: 06.13. (péntek, 18 óra).

 

 ÁLLANDÓAN ELÉRHETŐ LEHETŐSÉG


REGÉNYÍRÁS - 5 hét a "nagy ugráshoz", hogy megírd a regényed

Öt modul és (akár) öt hét a "nagy ugráshoz - hogy megírd a regényed!

Elmélet és 25 komplex gyakorlat egységben. Sorvezető és dobbantó újra a régi áron! 

Mindig MOST van a legjobb pillanat, hogy belevágj! ;)


2024-ben is szeretettel látlak a Felszabadító Kreatív írás online kurzusokon! 


A tanfolyamokról itt olvashatsz, rólam pedig itt

Tartalmas hírlevelemre itt iratkozhatsz fel. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése