2023. május 17., szerda

Felszabadító Kreatív írás: ITT A 2023. NYÁRI KURZUSNAPTÁR!Hurrá, mindjárt itt a nyár és izgalmas kalandok várnak ránk a Felszabadító Kreatív íráson is!
Szeptemberig, az őszi-téli szezon kezdetéig ezeket az online kurzusokat tartom. 
A részletes leírásokat nagyjából 4 héttel a kezdés előtt teszem majd fel a blogra, és a jelentkezést is ekkor nyitom meg. Így azonban már előre tudod majd, mi következik az eljövendő hónapokban, ráhangolódhatsz a lehetőségekre, és ha jönni szeretnél, időben léphetsz.
Ajánlom figyelmedbe a Gyakori kérdések menüpontot is, hisz' összegeztem a legfontosabb információkat, melyekre eddig igény merült fel!

A nyár az újra való nyitottság, a pezsgő, szárnyaló kreatív és a megvalósítás ideje! Kívánom, hogy éld meg bátran, amire inspirációt érzel, ami igazán Te vagy - és legyen hozzá támogató erő a Felszabadító Kreatív írás! :)


06 Június


GYÓGYÍTÓ MESE- ÉS HAIKU-ÍRÁS - 3 hét, hogy megírd a saját meséid és verseid  2023. 06.16. – 07.06. 

Nagyobbrészt meseíró, kisebb mértékben lírai utazás, amit nemcsak író-alkatúaknak ajánlok, hanem azoknak is, akik kifejezetten az önismeret szándékával szeretnének belevágni!

Gyermeki éned - a belső gyermek vagy a Benned élő örök gyermek :) - nagyon fogja élvezni ezt a három hetet, és talán magad is megleped, mi mindent vagy képes létrehozni!

Hogy mit csinálunk majd? Előbb biztonságos talajt teremtünk a múltunkból, majd szárnyalunk a legörömtelibb jövőnk felé, záróakkordként pedig a haiku „kapuja nincs átjáróján” a jelen pillanatba érkezünk. :)

A kurzushoz e-mailes konzultáció és építő írásvéleményezési lehetőség is tartozik, hogy valóban a legjobbat hozhasd ki magadból és minőségi szövegekkel ajándékozhasd meg magad és a világot! 

Tapasztald meg Te is, milyen játszi könnyedséggel – ugyanakkor megalapozott tudással és tudatos figyelemmel – alkotni! 
S hogy milyen szinte észrevétlenül levetni a terheket, és "személyre szabni" a saját (belső) világod, hogy az egy igazán Neked való, az örömöd tápláló hely legyen! 
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 06.01. (csütörtök, 20 óra); teljes áron: 06.15. (csütörtök, 18 óra).

A kurzusa elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez!  


BLOGÍRÁS - 2 hét, hogy létrehozd és beindítsd a saját blogod 2023.06.21. - 07.04.

Limitált kurzus, az utóbbi időben csak évente egyszer rendezem meg!

Blogot szeretnél indítani vagy most készülsz arra, hogy új szintre lépj és tudatosabban blogolj? 

A blogírás csodálatos önkifejezési forma - én az autentikus út nagyszerű, az önismereti fejlődéshez is hozzájáruló eszközének látom -, amellyel értéket teremthetünk önmagunk és a világ számára. Ha például csak jobb Facebook-posztokat szeretnél írni, abban is segítségedre lehet ez a tanfolyam, ám a saját blog egyik nagy előnye, hogy a  bejegyzéseid nem tűnnek el a közösségi média süllyesztőjében. Ehelyett jól kereshetőek, világosan, tisztán ragyognak az éterben a Te saját online teredben (ami egyben a névjegyed is lehet), és bármikor elérhetnek új olvasókat, akár vásárlókat / ügyfeleket is, ha vállalkozol.

A beinduláshoz remek katalizátor lesz ez a két hét, sok mankóval, hasznos anyaggal és inspirációval, hogy az ötleteid a Hozzád legjobban passzoló formába önthesd, elérhesd az olvasóid, sőt akár sikeres vállalkozást is építhess a blogodra!

Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 06.06. (kedd, 20 óra); teljes áron: 06.20. (kedd, 18 óra). 
A kurzusa elindult a jelentkezés! >> Tovább a részletekhez!  


07 Július


FELSZABADÍTÓ 4 hét, hogy flow-ba kerülj és újraéleszd az alkotóerőd – 2023. 07.14. – 08. 11.

A kurzusok névadója afféle "alfa és omega": teljesen kezdő / újrakezdő stádiumban épp úgy ajánlom, mint tapasztaltabb íróknak, akik nyitottak az új nézőpontokra és általában véve a fejlődésre. Önismereti szándékkal és az írói kiteljesedés igényével egyaránt jöhetsz!

E négy hét segíti az alkotással kapcsolatos gátlások elengedését, az íráskészség újraélesztését és a szabad áramlás, a flow megélését. 

Különleges írásgyakorlatokat, írástechnikai eszközöket, meditációs és kreatív írás hanganyagokat is adok, és konstruktív írásvéleményezéssel támogatlak, ha igényled. 

"Mindent bele és cseppet sem felszínesen": mindhárom irodalmi műnemben kalandozunk és számos műfajt kipróbálunk!
Csatlakozási határidő early bird jelentkezéssel: 06.29. (csütörtök, 20 óra); teljes áron: 07.13. (csütörtök, 18 óra).


ÚJ KURZUS! LOVE STORY 2 hét a felejthetetlen szerelmi történetekért – 2023. 07.20. – 08. 02. 

Hogyan teremthetsz erős kémiát a szereplőid között? Mi kell egy igazán jó love story-hoz? Hogyan ábrázolhatsz érzelmeket giccsmentesen, hitelesen és eredeti módon?

Többek között ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphatsz a Felszabadító Kreatív írás vadonatúj online kurzusán!

Izgalmas gyakorlatokon keresztül mélyedünk el a szerelem, párkapcsolat, kapcsolatok ábrázolásának témájában. Számos mesterségbeli trükköt is tanulhatsz, izgalmas nézőpontokat próbálhatsz ki és feltöltődhetsz új ötletekkel. No, és nem utolsó sorban jó néhány kerek szöveget is létrehozhatsz!

Bármilyen szinten érzed magad az írásban, bármilyen műnemben és műfajban alkotsz vagy szeretnél megnyilvánulni, sőt önismereti szándékkal is remekül kamatoztathatod a kurzuson tapasztaltakat! 

Ugorj fejest a szerelembe - az írásban és az életben ! ;)
Csatlakozási határidő early bird jelentkezéssel: 07.05. (szerda, 20 óra); teljes áron: 07.19. (szerda, 18 óra).

 

08 AugusztusFANTASY, SCI-FI ÉS FILMNOVELLAÍRÁS 3 hetes novellaíró kaland a műfajok szerelmeseinek – 2023. 08.16. – 09.05.

Augusztusban ismét a fantasy, a science fiction és a filmnovella lesznek a főszereplőink!
Minden héten egy-egy zsánert veszünk górcső alá, a kreativitást ébresztő és inspiráló gyakorlatok segítségével pedig akár hetente több produktumot, rövid, kerek szöveget tehetsz le az asztalra!
Ha nem ismered még mélyebben a fenti műfajokat, de nyitott vagy az önkifejezés új módjaira, írói eszköztárad, önismereted gazdagítanád, akkor is jó szívvel ajánlom ezt a kurzust.
Természetesen a lehetőség azoknak is szól, akik kifejezetten a fantasy és/vagy a sci-fi műfajok rajongói! Ha ezekben alkotsz - akár regényíróként szeretnél kibontakozni bennük - segítségedre lesz egyrészt a novella-forma, amire ráérezve tudatosabban, magabiztosabban kipróbálhatsz mindent (ha gyakorlat nélkül, egyből fejest ugrasz egy terjedelmes regényszövegbe, könnyen szétcsúszhat a víziód).
Másrészt iránymutatást kapsz arra vonatkozóan is, hogyan tudod egyedi módon, művészi igénnyel, a zsáner buktatóit és közhelyeit elkerülve megvalósítani, amit szeretnél.
A kurzushoz személyre szabott konzultáció és írásvéleményezési lehetőség tartozik, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 08.01. (kedd, 20 óra); teljes áron: 08.15. (kedd, 18 óra).


BŐSÉGTUDAT2 hét az anyagi jólét könnyed teremtéséért  - 2023. 08.22. - 09.04.

Limitált kurzus, az utóbbi időben csak évente egyszer rendezem meg!

Ráéreztél már arra, hogy a kreativitás és a bőség szinonim fogalmak, s hogy elsősorban egy attitűdöt fejeznek ki? Ezzel a különleges két héttel oly' módon indíthatod be a teremtőerőd, hogy egyszerre engeded meg magadnak annak élvezetét, ami már most itt van (Benned és körülötted), ÉS nyílsz meg egy még tágasabb perspektívára: az új, Belőled születő, jövőbeli anyagi megvalósításaidra!

Az írás ezen a kurzuson nem cél, hanem csak az egyik eszközünk az önfelfedezéshez és az örömteli változásokhoz.
A lehetőséget mindenkinek ajánlom, aki ráérzett már arra, hogy a hozzáállásán mennyi minden múlik, és szeretné tovább mélyíteni, erősíteni a Lélekből fakadó, tudatos teremtés tapasztalatát!
Csatlakozás early bird jelentkezéssel: 08.07. (hétfő, 20 óra); teljes áron: 08.21. (hétfő, 18 óra).
 

** 

JELENLEG ÁLLANDÓAN ELÉRHETŐ LEHETŐSÉG:


REGÉNYÍRÁS - 5 hét a "nagy ugráshoz", hogy megírd a regényed

Egész nyáron a kedvezményes, korábbi áron! 

Öt modulból álló "nagy falat". :)  Öt hét alatt is elvégezhető, de inkább hosszabb folyamatot igényel - Te osztod be!  Elsősorban azoknak ajánlom, akik regényen vagy kisregényen dolgoznak. 

Összefoglaló és sorvezető, elmélet és gyakorlat egységben a karakterépítéstől a szerkezeten és elbeszélői nézőpontokon át a dialógus- és monológírásig, valamint a leírásokig.   

A kurzus elvégzésének nincs előfeltétele, de akkor javaslom, ha már nem okoz gondot az ötleteid formába öntése, illetve rövid elbeszélő szövegek megírása!
A nyári szezonban is szeretettel látlak a kurzusokon! 

Ha kérdésed merülne fel, keress bizalommal!

Tartalmas hírlevemre itt iratkozhatsz fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése