2021. december 20., hétfő

MŰVÉSZ-ARCHETÍPUSOK - Kreativitás-ébresztő munkafüzet

“Benned is, bennem is, minden létezőben itt van közös, emberi tudás- és élményanyagunk. Mindannyiunkban menetelnek a hősök, akik valaha voltunk és lehetünk.”


A Művész-archetípusok kreativitás-ébresztő e-könyvet és munkafüzetet az írás, a művészet és az önismeret szerelmesei tudják örömmel forgatni és hasznosítani megvalósító és önfeltáró folyamataikhoz. 

Kis karaktertipológiai kézikönyv és gyakorlatgyűjtemény egyben, mely a jungi őskép-elmélet ihletésére, de nem egy meglévő rendszer, hanem saját megfigyelések, alkotói tapasztalatok és gazdag műveltséganyag alapján született. 

Hét ősképet és hőstípust mutat be, akik kreativitásunk szabad áramlásához nélkülözhetetlenek, megannyi csodálatos művészi teljesítmény mögött állnak és általában belőlük vagy kombinációikból születnek a legizgalmasabb irodalmi alakok.

Az elméletet gyakorlatok egészítik ki, melyekkel máris fejest ugorhatsz a saját „művész-aspektusaid” világába és megnézheted, mire inspirálnak. 

Valamennyi archetípushoz tartoznak karakteralkotási tippek is, így ha regényt, kisregényt, elbeszélést, novellát, mesét, forgatókönyvet vagy színdarabot írsz, ötleteket meríthetsz a szereplőid megformálásához és elmélyítéséhez.

Akár íróként, akár az életed művészeként - önismeretedet segítő munícióként - olvasod az anyagot és végzed el a gyakorlatokat, egyszerre inspirálhat arra, hogy magabiztosabban, „meg tudom csinálni” attitűddel állj bele a megvalósításaidba, és arra, hogy mindezt alázattal, a fejlődésre való nyitottsággal tedd.

© N'alika, 2021 

E-könyv, pdf formátum.


Olvasói vélemények


"Nagyon inspirálóak a karakterek számomra és a kérdések is elgondolkodtatóak. Az elrejtett vagy éppen nem elrejtett 'tanácsok​'​'útbaigazítások' meditálásra sarkallnak.
Az számomra a number one​, ​amikor arról írsz, hogy miért írjunk és miért ne írjunk.  

Többször elolvasom még, és minden gyakorlatot elvégzek!"

-  Edit


"Könyvedet-füzetedet olvasva több tejeskávét is megittam képzeletben. (Régen, amikor még fogyaszthattam tejterméket és kávét, ilyen boldogságélményt okozott, mint most a soraid.)
Rögtön tollat is ragadtam és ami kikívánkozott, leírtam.

Összefoglalóan nagy kedvencem tőled e kompakt ajándékMűvész-archetípusok.
Egyik kedvenc sorom: '…az igazán izgalmas dolgok … a megpróbáló hatások alkímiai tégelyében születnek.'
Köszönöm.

-  Edina


"Élveztem minden aspektusát! Köszönöm!"

Évi


A könyv ára 2.990 Ft.

A lenti linkre kattintva rendelheted meg és e-mailben küldöm majd el. 
PayPal-lel vagy számlaszámra utalva tudsz fizetni - megrendelésed után minden szükséges adatot elküldök
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése