2021. december 20., hétfő

MEGJELENT A MŰVÉSZ-ARCHETÍPUSOK KREATIVITÁS-ÉBRESZTŐ MUNKAFÜZET!


Benned is, bennem is, minden létezőben itt van közös, emberi tudás- és élményanyagunk. Mindannyiunkban menetelnek a hősök, akik valaha voltunk és lehetünk.”

Művész-archetípusok kreativitás-ébresztő e-könyvet és munkafüzetet az írás, a művészet és az önismeret szerelmesei tudják örömmel forgatni és hasznosítani megvalósító és önfeltáró folyamataikhoz. 
Kis karaktertipológiai kézikönyv és gyakorlatgyűjtemény egyben, mely a jungi őskép-elmélet ihletésére, de nem egy meglévő rendszer, hanem saját megfigyelések, alkotói tapasztalatok és gazdag műveltséganyag alapján született.
"Nagyon inspirálóak a karakterek számomra, a kérdések is elgondolkodtatóak, és az elrejtett vagy éppen nem elrejtett 'tanácsok​'​, ​'​útbaigazítások' is meditálásra sarkallnak." - Edit
A kiadvány hét ősképet és hőstípust mutat be, „akik” kreativitásunk szabad áramlásához nélkülözhetetlenek, megannyi csodálatos művészi teljesítmény mögött állnak, és általában belőlük vagy kombinációikból születnek a legizgalmasabb irodalmi alakok.

Az elméletet különleges gyakorlatok egészítik ki, melyekkel máris fejest ugorhatsz a saját „művész-éneid” világába és megnézheted, mire inspirálnak.

Valamennyi archetípushoz tartoznak karakteralkotási tippek is, így ha regényt, kisregényt, elbeszélést, novellát, mesét, forgatókönyvet vagy színdarabot írsz, ötleteket meríthetsz a szereplőid megformálásához és elmélyítéséhez.
"Hálás vagyok, főleg a kérdésekért. Sok mindent megmozgat bennem. Szinte utazom, ahogy keresem magamban a válaszokat." - Eszti 
"Igazi boldogságélményt okozott a könyved! Nagy kedvencem tőled e kompakt ajándék, a Művész-archetípusok. Egyik kedvenc sorom: '…az igazán izgalmas dolgok … a megpróbáló hatások alkímiai tégelyében születnek.' Köszönöm." - Edina

 

Művész-archetípusokat egy 2021-ben futott hírlevél sorozatom ihlette - hála Nektek, kedves kurzus-résztvevő Írótársak és Olvasók, mert inspiráltok! :) A Facebookon a #művészarchetípusok címke alatt többet megtudhatsz róla és bele is kukkanthatsz!

© N'alika, 2021

Formátum: e-könyv / pdf 

Ára: 2.990 Ft
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése