2023. február 28., kedd

MEGJELENÉS ELŐTT AZ ELSŐ KISREGÉNYEM!

Szóval: JÖN! :)

A mai különleges nap, egyrészt mert napra pontosan 3 éve jelent meg a Csendvirágok című verses-novellás kötetem, másrészt, mert nagyon jó híreket kaptam: egy hónapot sem kell várni és a tavasz lendületével, március 21-én megjelenik első regényem!

Ez egy régi-új történet - valójában inkább régi, mert bár 14 év tapasztalatával néztem és néztük újra át szerkesztő társammal is, de sok változtatás nem történt rajta, inkább amolyan finom csiszolások - ha jártál kurzusra hozzám, tudod, hogy ez általában azért nem kis munka! :D

A következő hetekben szeretnék mesélni Neked róla - azt hiszem, önismereti kalandnak sem lesz ez utolsó! ;) - és mutatni még részleteket.

Alább a legelső, pici betekintés, ITT pedig máris egy hosszabb!
Első körben annyit árulok még el, hogy A folyó / Visszatérés egy lírai kisregény, egy "dupla csavaros"* felnövés-történet, részben a gyerekkoromból és kamaszkoromból táplálkozik (*hogy ez mit jelent, arról majd később ;)), és hogy hamarosan előrendelhető lesz!

Kövesd #afolyó hashtaget a Facebookon, de ha nem vagy fenn, az sem gond, mindent felteszek ide, a blogra is, a folyó címkével jelöve! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése