2023. február 28., kedd

MEGJELENÉS ELŐTT AZ ELSŐ KISREGÉNYEM!

Különleges számomra a mai nap, egyrészt mert napra pontosan 3 éve jelent meg a Csendvirágok című verses-novellás kötetem, másrészt, mert nagyon jó híreket kaptam: egy hónapot sem kell várni és a tavasz lendületével, március 21-én megjelenik első regényem!

Ez egy régi-új történet - valójában inkább régi, mert 2009-ben írtam, így majd' másfél évtized tapasztalatával néztem át újra és néztük át szerkesztő társammal is, de sok változtatás nem történt rajta, inkább amolyan finom csiszolások. (Ha jártál már hozzám kurzusra, tudod, hogy ez általában azért nem kis munka! :D)

A következő hetekben szeretnék mesélni Neked róla - azt hiszem, önismereti kalandnak sem lesz ez utolsó! - és mutatni még részleteket.

Alább a legelső, pici betekintés, ITT pedig máris egy hosszabb!




Első körben annyit árulok még el, hogy A folyó / Visszatérés egy lírai kisregény, egy "dupla csavaros" vagy"kétfenekű"* felnövés-történet, mely részben a gyerekkoromból és kamaszkoromból táplálkozik, és hogy hamarosan előrendelhető lesz!
(*hogy ez "mit jelent, arról majd később ;))

Kövesd #afolyó hashtaget a Facebookon! [UPDATE! Azóta lezajlott a kampány, ebben a Facebook-albumban minden bejegyzést megtalálsz!]

A regényről itt, a blogon, a folyó címke alatt találsz információt, illetve olvashatsz belőle részleteket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése